addCIT och 3StepIT startar upp samarbete

addCIT och 3StepIT ingår ett samarbete med fokus på finansiering och livscykelhantering runt IT produkter- och tjänster.

addCIT och 3StepIT startar upp samarbete 1Ett samarbete som är en del av den strategiska resa som addCIT har arbetat på under en längre tid. 3StepIT som är en ledande aktör när det kommer till att hantera, använda och finansiera IT produkter- och tjänster kommer bli en väldigt viktig del i addCITs satsning framåt.

“Vi är ju naturligtvis jätteglada att ha kunnat knyta till oss 3StepIT som samarbetspartner. Det kommer inte bara gynna vårt arbete framåt utan också våra kunder i slutändan vilket är vårt stora fokus”, säger Håkan Karlsson, Försäljningschef på addCIT.

“3StepIT är ju erkänt duktiga för sin livscykelhantering och delarna kring hållbarhet och miljön som är väldigt viktiga områden för oss på addCIT men också för våra kunder”

“Vi fortsätter att arbeta efter den plan vi har och nu har vi lyckats fått ytterligare en pusselbit på plats vilket känns riktigt bra så här inför julen och ledigheterna”, avslutar Håkan Karlsson.

Samarbetet startas upp under första kvartalet 2019.