Nytt förvärv av AddPro i Danmark
Hem NyheterFöretagsnyheter AddPro fortsätter sin tillväxtresa i Danmark

AddPro fortsätter sin tillväxtresa i Danmark

Publicerat av: Redaktionen

AddProkoncernen fortsätter sin tillväxtresa i Danmark med ytterligare ett nytt förvärv.

Denna gång är det ProFacto i Köpenhamn som förvärvas och hälsas välkomna till AddProfamiljen.

AddPros verksamhet i Danmark (www.addpro.dk) har den senaste månaden stärkts med tre specialistförvärv av SystemCenter, SystemGruppen och ProFacto och har med det ca: 50 st anställda med ERP-inriktning tillsammans med övriga kompetensområde såsom Cloud & Application och Cybersecurity.

Med ProFacto i AddPro-koncernen stärker vi vårt erbjudande ytterligare på den nordiska marknaden för att skapa Nordens ledande Business Transformation Partner avseende Cloud & Applications Solutions.

AddPro nöjer sig inte än utan är inne i en mycket expansiv fas, både organiskt och genom förvärv. Med ett sammantaget erbjudande, större geografisk marknad och kundbas kommer AddPro i både Sverige och Danmark att utvecklas än starkare till fördel för både kunder och medarbetare.

Nytt förvärv av AddPro i Danmark”Den danska marknaden är mycket intressant och dynamisk och vi har nu etablerat oss som en mycket innovativ och relevant aktör under Christian Arndts ledning men vi är långt ifrån klara”, säger Nicklas Persson, CEO och en av grundarna av AddPro. ”På ca: sex månader har vi nu etablerat oss med en verksamhet som omsätter ca: 350 MSE på den danska marknaden och vi närmar oss 150 medarbetare vilket gör oss till en intressant och strategisk samarbetspartner för många danska företag och organisationer”fortsätter Nicklas Persson.

”Vi ser fortsatt mycket stora affärsmöjligheter att fortsätta växa och utveckla vår- och våra kunders affärer i både Sverige och Danmark och planerar att inom kort annonsera nya spännande aktiviteter till marknaden i Norden” avslutar Nicklas Persson

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>