Hem Nyheter AddSecure förvärvar portfölj av larmöverföringslösningar från Telia Finland

AddSecure förvärvar portfölj av larmöverföringslösningar från Telia Finland

Publicerat av: Redaktionen

Med Telias etablerade Alerta-portfölj av säkra larmöverförings- och mervärdestjänster blir AddSecure den ledande spelaren inom smarta larm i Finland.

AddSecure förvärvar portfölj av larmöverföringslösningar från Telia Finland 2

– Förvärvet av Telias Alerta-verksamhet är strategiskt för AddSecure och tillför kompetens och kunskap om marknaden, säger Stefan Albertsson,

AddSecure, en ledande europeisk leverantör av premiumlösningar inom säker data och kritisk kommunikation, har tecknat avtal om att förvärva Telia Finlands Alerta-verksamhet. Telias Alerta-erbjudande omfattar lösningar som möjliggör säker larmöverföring och fjärrhantering av system och är riktade mot privata företag. Transaktionen har ett strategiskt värde eftersom den etablerar AddSecure som den ledande leverantören på marknaden för larmöverföring i Finland.

– Förvärvet av Telias Alerta-verksamhet är strategiskt för AddSecure och tillför kompetens och kunskap om marknaden. Med teamet och tjänsterna ombord stärker vi vår plattform för ytterligare tillväxt och expansion i Finland, säger Stefan Albertsson, vd för AddSecure.

Telias Alerta-kunder kommer inte att uppleva något avbrott i sina larmövervakningstjänster, och ingen av förändringarna som är förknippade med övergången kommer att påverka driften av larmsystemen.

– Som en etablerad leverantör av larmöverföring och säker kommunikation och lösningar ser vi fram emot att ge Telias Alerta-kunder samma höga servicegrad och integritet som de är vana vid. För Alerta-teamet är förvärvet en möjlighet att bli del av en expansiv, europeisk leverantör där kärnan av verksamheten är säkra och övervakade larmöverföringar, säger Hannu Kupila, Country Manager, AddSecure Finland.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>