AddSecure och ARX förenklar larmhantering i passersystem. Rejält.
Hem Säkerhet AddSecure och ARX förenklar larmhantering i passersystem. Rejält.

AddSecure och ARX förenklar larmhantering i passersystem. Rejält.

Publicerat av: Redaktionen

Larmkommunikation, larmabonnemang och larmöverföring kan kännas lite stressande.

Nu kan säkerhetsinstallatörer och fastighetsägare andas ut.

Nu ser man frukten av samarbetet mellan AddSecure och ASSA ABLOY Opening Solutions ARX. Tillsammans har de skapat en process för att beställa, aktivera och skicka larmdata på enklaste och tryggaste sätt.

AddSecure och ARX förenklar larmhantering i passersystem. Rejält.Lösningen kombinerar ARX trygga larm- och passersystem med larmöverföring och mobil datakommunikation från AddSecure. Man har döpt lösningen till AddSecure Inside. Och det är precis som det låter. En integrerad larmsändare som förenklar både driftsättning och övervakning av larmkommunikation.

ARX säkerhetssystem, ARX centralenheter och ARX Communicator ingår i lösningen. Beställningen göslugnt och fint via AddSecures kundportal.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>