AddSecure slutför förvärvet av LOSTnFOUND
Hem AddSecure AddSecure idag slutför förvärvet av LOSTnFOUND

AddSecure idag slutför förvärvet av LOSTnFOUND

Publicerat av: Redaktionen

Tillsammans kommer de två företagen att förse kunder över hela Europa med omfattande lösningar för IoT-uppkoppling som effektiviserar verksamheter och optimerar utnyttjandet av fordonsflottor.

AddSecure, en ledande europeisk leverantör av säkra IoT-konnektivitetslösningar, tillkännagav idag att de har slutfört förvärvet av LOSTnFOUND, en schweizisk baserad leverantör av lösningar för platsspårning och fordonshantering.

Genom förvärvet förbättrar AddSecure sin asset management-kapacitet i Europa och sin expertis inom telematik och spårningslösningar. Företaget utökar också sin geografiska närvaro till Schweiz och Österrike, vilket ytterligare stärker AddSecures position som den ledande leverantören av lösningar för fordons- och transporthantering i Europa.

– Vi är glada över att välkomna LOSTnFOUND till AddSecure-familjen. De går in i en likasinnad organisation. Tillsammans tar vi nu våra kunders logistikverksamhet till nästa nivå, effektiviserar verksamheter och optimerar utnyttjandet av fordonsflottorna. Detta är goda nyheter för våra kunder eftersom det hjälper dem att driva sin verksamhet framåt, säger Claes Ödman, affärsområdeschef för Smart Transport på AddSecure.

För LOSTnFOUND är förvärvet en möjlighet att erbjuda kunderna en bredare portfölj av paneuropeiska IoT-lösningar anpassade efter deras behov.

Framöver kommer kunder över hela Europa att dra nytta av smarta och säkra IoT-lösningar som RoadView, en videotelematiklösning som kombinerar kraften hos fordonstelematik med kamerateknik; Logic TMS, en heltäckande, molnbaserad plattform för hantering av transporter som hjälper transportföretag att förbättra kärnverksamheten; och TachoToWeb, en plattform för lagring och analys av färdskrivarfiler, både från förar- och fordonsdata.

AddSecure slutför förvärvet av LOSTnFOUND

Claes Ödman, affärsområdeschef för Smart Transport på AddSecure.

– Genom att bli en del av AddSecure får vi en unik möjlighet att bygga vidare på de stora framgångar vi har i arbetet med våra kunder. Detta gör att vi kan utöka vår portfölj och tillhandahålla enastående lösningar som verkligen möter de utmaningar som kunderna står inför idag och imorgon, säger Daniel Thommen, vd för LOSTnFOUND.

I december 2021 tilldelades LOSTnFOUND det tyska telematikpriset 2022 i kategorin Asset Management. Priset är känt som ett av de tuffaste och mest realistiska stresstesterna för fordonstelematiksystem.

LOSTnFOUND kommer att fortsätta verka under sitt befintliga varumärke och kommer att ingå i AddSecures affärsområde Smart Transport.

Slutförandet av förvärvet följer avsiktsmeddelandet den 23 november 2021. Villkoren för transaktionen offentliggjordes inte.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>