Aditro och Workday lanserar Aditro Workday Connector
Hem Nyheter Aditro och Workday lanserar Aditro Workday Connector

Aditro och Workday lanserar Aditro Workday Connector

Publicerat av: Redaktionen

Workday, en ledare inom professionella molnlösningar för ekonomi- och personalhantering, inleder ett samarbete med Aditro.

Aditro och Workday lanserar Aditro Workday Connector

Mattias Bolander, nordisk regionchef Workday

Genom samarbetet med Aditro, som är en ledande leverantör av personal- och löneadministrationslösningar, kan Workday erbjuda den kombinerade effekten av global personalhantering och lokal löneexpertis för att stötta nordiska företag i deras digitala transformation.

Den nordiska marknaden är välkänt komplex när det gäller arbetslagar. Därför söker många större organisationer skräddarsydda löneadministrationslösningar som fungerar tillsammans med deras personalhanteringssystem för en väl fungerande verksamhet både hemma och utomlands.

I januari 2019 kommer Aditro och Workday att lansera Aditro Workday Connector för att hjälpa kunderna att växa internationellt, samtidigt som deras lönehantering förblir kompatibel med lokala regler. Det kommer också hjälpa kunderna att:

  • Enkelt importera, exportera och analysera lönedata
  • Minska de administrativa kostnaderna som uppkommer vid personalförändringar
  • Undvika underhållskostnader för skräddarsydda integreringar

”Samarbetet mellan Workday och Aditro är en stor fördel för oss. Att använda Aditro Connector-lösningen i vår integration med Workday kommer att innebära både kostnadsbesparingar och en minskad risk för problem” säger Ralf Lindgren, Head of Compensation and Benefits, Skandia.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>