Aditro och Workday lanserar Aditro Workday Connector

Workday, en ledare inom professionella molnlösningar för ekonomi- och personalhantering, inleder ett samarbete med Aditro.

Aditro och Workday lanserar Aditro Workday Connector 1
Mattias Bolander, nordisk regionchef Workday

Genom samarbetet med Aditro, som är en ledande leverantör av personal- och löneadministrationslösningar, kan Workday erbjuda den kombinerade effekten av global personalhantering och lokal löneexpertis för att stötta nordiska företag i deras digitala transformation.

Den nordiska marknaden är välkänt komplex när det gäller arbetslagar. Därför söker många större organisationer skräddarsydda löneadministrationslösningar som fungerar tillsammans med deras personalhanteringssystem för en väl fungerande verksamhet både hemma och utomlands.

I januari 2019 kommer Aditro och Workday att lansera Aditro Workday Connector för att hjälpa kunderna att växa internationellt, samtidigt som deras lönehantering förblir kompatibel med lokala regler. Det kommer också hjälpa kunderna att:

  • Enkelt importera, exportera och analysera lönedata
  • Minska de administrativa kostnaderna som uppkommer vid personalförändringar
  • Undvika underhållskostnader för skräddarsydda integreringar

“Samarbetet mellan Workday och Aditro är en stor fördel för oss. Att använda Aditro Connector-lösningen i vår integration med Workday kommer att innebära både kostnadsbesparingar och en minskad risk för problem” säger Ralf Lindgren, Head of Compensation and Benefits, Skandia.