Adobe lanserar Creative Cloud Express
Hem NyheterMolntjänster Adobe lanserar Creative Cloud Express

Adobe lanserar Creative Cloud Express

Publicerat av: Redaktionen

Creative Cloud Express gör det möjligt för alla att enkelt skapa och dela kreativt innehåll – helt i linje med Adobes mission om att möjliggöra kreativitet för alla.

Adobe lanserar idag Creative Cloud Express, en integrerad webb-och mobilprodukt som gör det enkelt att skapa och dela innehåll, från inlägg för sociala medier och stories till inbjudningar och marknadsföringsmaterial som loggor, flyers och banners.

Creative Cloud Express gör det möjligt för alla att uttrycka sig kreativt och skapa innehåll med bara några klick.

Creative Cloud Express erbjuder tusentals högkvalitativa mallar, 20 000 förstklassiga Adobe-typsnitt och 175 miljoner licensierade Adobe Stock-bilder. Creative Cloud Express utnyttjar Adobe Sensei, Adobes kraftfulla AI- och maskininlärningsramverk samt den banbrytande tekniken bakom Adobes flaggskeppsprogram Photoshop, Premiere och Acrobat.

Att ge människor möjlighet att skapa och kommunicera har alltid varit en central del av Adobes mission att förändra världen genom digitala upplevelser. Creative Cloud Express gör det möjligt för alla, oavsett kunskapsnivå, att skapa något fantastiskt.

Alla är kreatörerfrån studenter och sociala medier-användare, till småföretagare. Oavsett om du är i skolan och ska hålla en presentation, på sociala medier och delar dina upplevelser med vänner, utvecklar ditt företag eller bygger upp ett varumärke, så vill du ha verktyg för att uttrycka dina idéer.
I takt med att allt fler individer och företag tjänar pengar på sitt innehåll, sina varor och tjänster online, så letar fler kreatörer efter lättanvända, mallbaserade verktyg för att uttrycka sig.

Webben har varit en otrolig plattform för att konsumera och dela innehåll och håller nu snabbt på väg att bli en kraftfull plattform även för skapande och samarbete. Med framsteg inom artificiell intelligens och molnteknik så går vi in i ett spännande nytt kapitel för kreativitet på webben.

För alla Creative Cloud-prenumeranter som redan använder Adobes flaggskeppsprogram tillför Creative Cloud Express ett betydande mervärde till idéprocessen: Från att skapa prototyper till att säkerställa konsekvent användning av varumärket och att publicera innehåll på sociala medier.

– Alla har en historia att berätta och vårt uppdrag är att göra det möjligt för alla att uttrycka sina idéer. I denna unika tid, där miljontals bygger personliga och professionella varumärken är vi glada att lansera Creative Cloud Express som ett enkelt, mallbaserat verktyg som förenar skapandet, samarbetet och delningsprocessen så att alla enkelt kan skapa innehåll, säger Scott Belsky, Chief Product Officer och Executive Vice President, Creative Cloud, Adobe.

Adobe lanserar Creative Cloud Express– Med Creative Cloud och Creative Cloud Express möter vi kraven från alla kreatörer och utvecklar den kreativa ekonomin. Creative Cloud Express är starten på en helt ny resa för att knyta nya kreatörer till Adobe-serien samtidigt som det tillför ett betydande värde till våra nuvarande prenumeranter, säger David Wadhwani, Chief Business Officer och Executive Vice President, Adobe.

Huvudfunktioner:

 • Enkla dra-och-släpp-funktioner för att snabbt anpassa tusentals mallar.
 • 20 000 premiumtypsnitt från Adobe och 175 miljoner royaltyfri-licensierade Adobe Stock-bilder.
 • Avancerade sök-och upptäcktsfunktioner som drivs av Adobe Stock Marketplace.
 • Adobe Sensei-drivna “Quick Actions” för att ta bort bakgrunder, trimma och sammanfoga videor till GIF-filer, och konvertera/exportera PDF-filer med några få klick.
 • Säkerställ att arbetsgrupper använder rätt mallar med funktionerna Shared Templates och Shared Brands.
 • Hantera arbetsflöden för publicering på sociala medier sömlöst via ContentCal-funktionen, när den integrerats med Adobe.
 • Integration med Creative Cloud Libraries.

Pris och tillgänglighet

 • Creative Cloud Express är gratis att starta och tillgängligt omgående för alla.
 • Creative Cloud Express är tillgängligt på nätet på adobe.com/express och som en gratis app i App store, Google Play och Microsoft Store.
 • Creative Cloud Express ingår i Creative Cloud All Apps och i ett antal prenumerationer av flaggskeppsappar över 20 dollar samt är gratis för vissa skolor.
 • Creative Cloud Express premiumprenumeration med extra funktioner är tillgänglig för 11,99 Euro per månad.
 • Creative Cloud Express för företag och arbetsgrupper kommer under 2022.
 • Ytterligare information om prenumerationer är tillgängligt här.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>