Advania Island – Nu en Certifierad Salesforcepartner

Advania har ackrediterats som Salesforce Certified Partner. Salesforce är världens ledande mjukvaruutvecklare inom Customer Relations Management (CRM).

Advania Island - Nu en Certifierad Salesforcepartner 1I nära 20 år har Salesforce utvecklat lösningar som gör det möjligt för företag att hantera sina kundrelationer, säkerställa förstklassiga tjänster samt marknadsföra och sälja sina produkter. Salesforce är den mest använda mjukvaran i sitt slag i världen. Den ger en bra överblick över alla affärsrelationer och gör det möjligt för företag att fatta strategiska beslut om produktutveckling och försäljning.

Aegir Mar Thorisson, VD för Advania Island:

“Denna certifiering är värdefull för våra kunder. Den bekräftar våra utmärkta CRM-kunskaper och säkerställer att vi har tillgång till Salesforces yttersta kompetenser och ett nätverk av andra certifierade partners världen över. Vi har arbetat med Salesforce i många år och våra kunder har använt plattformen för att utmärka sig på starkt konkurrensutsatta marknader. Jag är stolt över certifieringen och det faktum att detta stärker vårt redan breda produktutbud, när det gäller CRM-lösningar. “