Hem ÅTERFÖRSÄLJAREADVANIA Advania slår rekord på Guldmyran 2020 – Gör Grand Slam och plockar hem 5 guldmyror

Advania slår rekord på Guldmyran 2020 – Gör Grand Slam och plockar hem 5 guldmyror

Publicerat av: Redaktionen

På Guldmyran 2020 var Advania nominerade i 9 av 12 kategorier och fick ta emot totalt 5 guldprydda myror på Cirkus i Stockholm.

Vinnarna av Guldmyran 2020 i kategorin HPE Partner of the Year

Vinnarna av Guldmyran 2020 i kategorin HPE Partner of the Year

Advania utsågs som vinnare i HP Personal System, HPE As a Service, HP Strategic Deal, HPE Intelligent Edge och hederspriset HPE Partner of the Year.

Igår gick 2020 års upplaga av Guldmyran av stapeln på Cirkus i Stockholm. Gulmyregalan arrangeras av HP och HPE där de samlar deras främsta partners för att fira det gångna året och delar ut pris till de partners som utmärkt sig extra i totalt 12 kategorier. Advania var nominerade i totalt 9 av dessa kategorier och lyckades kamma hem hela 5 guldmyror under kvällens gång.

Det kanske mest hedervärda priset som Advania tilldelades var HPE:s Partner of the Year, där nomineringen löd:

– Med en affärsmodell och erbjudande som skapar förutsättningar att växa snabbare än marknaden är denna partner redan en av årets stora vinnare. Här finns fokus, kompetens, hållbarhet och vilja parat med flexibilitet, snabbhet och en förkärlek för det enkla och okomplicerade.
HPE är stolta och glada att få kroka arm med er i så många intressanta, utmanande men även inspirerande projekt. Vi värdesätter det öppna samarbetet och det ömsesidiga förtroende vi utvecklat genom åren och känner oss alltid trygga i att ni gör det bästa för kunden. Just nu gör ni allting rätt.
Vinnare av Partner of the Year är Advania!

”Att få vara nominerad i nio kategorier, bara det är helt magiskt. Att sedan få förmånen att bland toppen av IT-Sverige vinna ytterligare fem myror till vår stack – som nu har vuxit till tjugosju – är något jag inte kunnat drömma om. Att bli tilldelad HP Strategic Deal för en av våra viktigaste affärer tillsammans med HP plus ta hem det mest prestigefyllda priset HPE Partner of the Year, är ytterligare ett bevis på att vi gör rätt. Det märks att en tydlig strategi tillsammans med HPE och HP ger resultat kring kundnöjdhet och tillväxt”, säger Daniel Albertsson, Marketing Director på Advania Sverige AB.

Övriga motiveringar löd:

HP Personal System
– Det räcker inte med en lösning som passar IT-avdelningen och plånboken. Med genuin ambition att göra skillnad i verksamheten når ni hela vägen, ända ut till användarna.
I en verklighet som präglas av höga förväntningar och små marginaler har ni förmågan att förklara varför billigast inte alltid är bäst. Det gör både er, oss och kunden till vinnare.
Vinnare av HP Personal Systems är Advania!

HP Strategic Deal
– En stor affär innebär alltid en process där varje steg har sin egen affärslogik. Det krävs kunskap, erfarenhet, flexibilitet och, inte minst, uthållighet för att lyckas.
Vi är stolta och glada för att ni väljer att göra resan med HP. Årets största affär gav inte bara klirr i kassan, vi har också lärt oss att vi tillsammans kan vinna riktigt krävande upphandlingar i hård konkurrens. Vi hyllar en fighter.
Vinnare av HP Strategic deal är Advania!

HPE As a Service
– Det har sina fördelar att våga gå i frontlinjen. Man växer kraftigt och bygger sin kompetens samt expanderar sitt tjänsteutbud i takt med att ”as a service” marknaden växer.
Med fokus på kvalitet och service och i perfekt symbios med HPE inom alla områden behåller man ALLA sina kunder samtidigt som man attraherar nya. Årets Guldmyra går till en partner som idag har muskler att utmana de internationella jättarna. Och kommer göra det också!
Vinnare av HPE As a Service är Advania!

HPE Intelligent Edge
– Intelligenta och säkra anslutningar är första steget mot riktig samhällsnytta. När det som tidigare var statiskt blir dynamiskt och följsamt, flyttar det digitala närmare det fysiska. Ventilation, belysning, uppvärmning, produkter och tjänster allt anpassar sig efter människornas puls.
När världen omkring oss blir smartare blir den inte bara trevligare att befolka. Smart blir hållbart. HPE hyllar en partner som lever i gränslandet mellan det som var möjligt igår och det som är möjligt i morgon. Resultatet siar om en ljus framtid!
Vinnare av HPE Intelligent Edge är Advania!

”Jag är jättestolt. Vi på Advania har ett tydligt långsiktigt fokus på att ha Sveriges nöjdaste kunder, där partnerskapet tillsammans med HP och HPE är avgörande för att vi skall lyckas nå våra högt ställda krav på att vara bäst på kundnöjdhet. Guldmyrorna är ett bevis på att vårt fokus på att skapa nya, innovativa och digitala lösningar till våra kunder har gett resultat. Slutligen vill jag passa på att tacka alla medarbetare som gör oss bättre, både hos oss på Advania och hos våra partner HPE, Aruba, HP, TD Tech Daga, Ingram och Arrow”, säger Tomas Wanselius, CEO på Advania Sverige AB.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>