Hem Nyheter Advania Sverige får utnämningen HPE Northern Europe Service Provider of the Year 2020

Advania Sverige får utnämningen HPE Northern Europe Service Provider of the Year 2020

Publicerat av: Redaktionen

Under eventet HPE Discover Virtual Experience utannonserade HPE årets partnerutnämningar, med fokus på kundvärde, innovation och tillväxt.

Advania Sverige får utnämningen HPE Northern Europe Service Provider of the Year 2020 2

Göran Gustavsson, COO, Advania Sverige.

Som enda svenska bolag bland cirka 80 000 partners vann Advania Sverige en utnämning. “Vi tror på kraften i samarbete”, säger Göran Gustavsson, ansvarig för managerade tjänster på Advania Sverige.

Advania Sverige är utnämnda till Northern Europe Service Provider of the Year 2020 av Hewlett Packard Enterprise, HPE. Utnämningen annonserades på 2020 HPE Partner Awards, under det digitala eventet HPE Discover Virtual Experience. Priset syftar till att uppmärksamma utvalda partners ur HPE hela ekosystem. De vinnande bolagen på 2020 HPE Partner Awards premieras för sitt starka kundfokus, tillväxt, innovationskraft under året.
Partnernätverket omfattar 80 000 partners globalt – en siffra som växer i snabb takt. HPE beskriver partnerorganisationerna som en förlängd del av koncernens tekniska team och försäljningsteam.

”Det är stort i sig att vinna en regional utmärkelse. Att dessutom vinna den inom ett så relevant område som as-a-service och service provider visar verkligen på Advania Sveriges långsiktiga och framgångsrika fokus på rätt saker. Det ger ringar på vattnet även utanför Sverige. Pricket över i:et är att vi gör detta tillsammans, med en HPE GreenLake-tjänst i botten. Det gynnar både kund och service provider”, Toni Drk, partnerchef HPE Sverige.

”Att jobba tillsammans – långsiktigt, dedikerat och kundorienterat – är ett framgångskoncept. Vi utgår från samma samverkansmodell med våra partners som med våra kunder. Vi tror på kraften i det gemensamma arbete som partnerskap innebär.  Advania Sveriges samarbete med HPE fördjupas år för år. Vi är stolta över utnämningen”, säger Göran Gustavsson, COO på Advania Sverige AB.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>