Advenica omnämnd i Gartners rapport ”Market Guide for Operational Technology Security”
Hem Trender Advenica omnämnd i Gartners rapport ”Market Guide for Operational Technology Security”

Advenica omnämnd i Gartners rapport ”Market Guide for Operational Technology Security”

Publicerat av: Redaktionen

Med den ständigt ökande digitaliseringen står ledningen av Operativ Teknologi (OT) inför utmaningen att integrera infrastruktur och nätverk med traditionella IT lösningar för att hantera kostnaderna och minska komplexiteten.

Gartner hänvisar till detta som IT/OT-konvergens. Viktiga faktorer när det gäller OT-säkerhet är att tryggt och säkert överbrygga IT/OT-gapet samtidigt som man säkerställer tillgängligheten och tillförlitligheten.gartner

Gartner Inc., en forsknings- och rådgivningsfirma, definierar OT som ”hårdvara och mjukvara som upptäcker eller orsakar en förändring genom direkt övervakning och/eller kontroll av fysiska enheter, processer och händelser i företaget.” Exempel på denna teknik innefattar SCADA-system och industriella styrsystem.

I ”Market Guide for Operational Technology Security report” från maj 2016, konstaterar Gartner att år 2020 kommer utgifterna för OT-säkerhet fördubblas på grund av ökade attacker på kritisk industriell infrastruktur och efterföljande regleringsrespons.

”Vi är mycket glada över att se att Advenica ingår i Gartners OT-säkerhetsmarknadsguide som en representantiv leverantör i kategorin OT Security. Vi förstår de utmaningar som kritisk infrastruktur i dag står inför med sina behov av att optimera produktionen, spara resurser och hitta nya sätt att tjäna sina kunder. Informationsutbyte utan kompromiss är avgörande.”

Lisa Quinn, Commercial Product Manager Cross Domain Solutions, Advenica

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>