Advenica tillsätter säkerhetsexperten Jonas Dellenvall som CTO

Det svenska cybersäkerhetsföretaget Advenica rekryterar Jonas Dellenvall som CTO för att möta den snabbt växande säkerhetsmarknaden och förstärka bolagets kunderbjudanden. 

Jonas Dellenvall har arbetat med informationssäkerhet på såväl National Security-nivå som Enterprise-nivå under mer än 10 års tid och besitter den breda kunskap om branschen som krävs för att ta Advenicas affärer till nästa nivå. Jonas har tidigare arbetat som systemarkitekt, produktchef och marknadschef på Advenica men har även Jonas Dellenvallerfarenhet av andra branscher genom positioner inom Axis Communications, som är marknadsledande inom videoövervakning, och Volvo Personvagnar.

”Digitaliseringen av samhället är fantastisk på många sätt men medför också en risk som innebär att privatpersoner, företag och organisationer måste bli bättre på cybersäkerhet. Jonas kommer i rollen som CTO vara till stor nytta för Advenica när vi nu gör en utökad satsning på att möta det snabbt växande behovet av bra säkerhetstjänster”, säger Einar Lindquist, VD, Advenica AB.

Jonas tillträder tjänsten omgående.

”Advenica är ett företag med mycket hög teknisk kompetens som verkat delvis i det tysta under många år. Behovet av cybersäkerhet ökar snabbt och kommer vara mycket stort under lång tid framöver i och med pågående trender som digitalisering, molnbaserade lösningar och IoT. Det ska bli en fantastiskt rolig utmaning att utveckla Advenica och att få vara delaktig i den förädling av bolaget som nu sker”, säger Jonas Dellenvall, CTO, Advenica AB.

Post Comment