Aerohive i globalt OEM-samarbete med Dell EMC
Hem Leverantör Aerohive i globalt OEM-samarbete med Dell EMC

Aerohive i globalt OEM-samarbete med Dell EMC

Publicerat av: Redaktionen

Aerohive Networks, världens snabbast växande leverantör av Wi-Fi till företag, meddelar idag att man slutit ett OEM-avtal (Original Equipment Manufacturing) med Dell EMC.

Aerohive i globalt OEM-samarbete med Dell EMC 2Dell EMC kommer att erbjuda hela Aerohives produktlinje, bestående av Aerohiveoch HiveManager NG Cloud Management Platform, under Dell EMC:s eget varumärke. Överenskommelsen inbegriper även försäljning, marknadsföring, support, tjänster och logistik. Dell EMC:s återförsäljare och partners kommer därmed kunna erbjuda en enhetlig lösning för Wi-Fi och switching, som hanteras i Aerohives moln under varumärket Dell EMC. OEM-överenskommelsen är global och börjar gälla direkt.

– Vi är stolta över att Dell EMC visar förtroende för våra produkter och organisation, och nu tar klivet till ett OEM-partnerskap. Med Dell EMC:s globala marknad och som en betrodd partner till IT-organisationer världen över, har Aerohive nu en partner som utökar våra möjligheter att få ut molnhanterad Wi-Fi och switching till en bredare marknad, säger David Flynn, CEO på Aerohive Networks.

– Dell EMC stöder våra kunder i deras digitala omvandlingsprocess, som innebär förändringar i arbetssättet. Den nya OEM-överenskommelsen med Aerohive är ett kvitto på vårt engagemang för att kunna erbjuda branschledande och innovativ molnhanterad Wi-Fi och switching uppbackad av support i världsklass, säger Tom Burns, ansvarig för nätverk, infrastruktur och lösningar för tjänsteleverantörer, på Dell EMC.

Dessutom lanserar Aerohive en nyhet i HiveManager NG, som i ett grafiskt gränssnitt har ny funktionalitet för switch stacking, för Dell N1500, N200 och N3000-serierna. Aerohive kan också berätta att Dell EMC N1100-switcharna nu stöds av HiveManager NG. Kunder kan nu hantera sitt konvergerade nätverk med Dell EMC-switchar och trådlösa accesspunkter från Aerohive under varumärket Dell EMC, genom en enhetlig konsol, Hivemanager NG. Hivemanager NG erbjuder avancerad hantering av switching genom ett intuitivt grafiskt användargränssnitt för att komma åt funktioner som ofta används, så som portkonfiguration, övervakning, upptid och portanalys. Nästa generations nätverkshantering i molnet innebär en ny standard för trådade och trådlösa nätverk, genom hantering i toppklass i det publika eller privata molnet.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>