Affärs- och kreditinformationsföretaget UC väljer TeleComputing som leverantör av intern-IT

Affärs- och kreditinformationsföretaget UC tecknar avtal med TeleComputing för leverans, drift och övervakning av UCs interna IT-miljö.

Affärs- och kreditinformationsföretaget UC väljer TeleComputing som leverantör av intern-IT 1Det innebär ett helhetsåtagande avseende; hantering av arbetsplatser och skrivare, applikationsdrift, Office 365, Servicedesk, lokalt supportstöd, hantering av konferensrum samt lagring och backup.

– Vi upplever att TeleComputing har ett bra och komplett erbjudande kring hur de tjänster vi efterfrågar kan levereras baserat på lång erfarenhet. Vi värderar deras proaktivitet och lösningsorienterade synsätt högt. Dessutom har det inledande samarbetet fungerat bra, de är ISO 27001-certifierade och vi uppfattar att de har väldigt hög kompetensnivå när det gäller klienthantering, säger Anders Hugosson, vd på UC AB.

UC erbjuder företag, offentlig sektor och privatpersoner beslutsunderlag genom affärsinformation och kompletta kreditupplysningar. Företaget omsätter cirka 700 miljoner kronor och har drygt 300 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro och Östersund.

– Vi är både glada och stolta över att UC väljer TeleComputing som sin helhetsleverantör av intern-it. Det bekräftar att vi inte bara har erfarenheten och kunskapen utan även en mycket god förståelse för våra kundens olika verksamhetsbehov, säger Johan Magnusson, tf vd TeleComputing.