Affärs- och kreditinformationsföretaget UC väljer TeleComputing som leverantör av intern-IT
Hem Nyheter Affärs- och kreditinformationsföretaget UC väljer TeleComputing som leverantör av intern-IT

Affärs- och kreditinformationsföretaget UC väljer TeleComputing som leverantör av intern-IT

Publicerat av: Redaktionen

Affärs- och kreditinformationsföretaget UC tecknar avtal med TeleComputing för leverans, drift och övervakning av UCs interna IT-miljö.

Affärs- och kreditinformationsföretaget UC väljer TeleComputing som leverantör av intern-IT 3Det innebär ett helhetsåtagande avseende; hantering av arbetsplatser och skrivare, applikationsdrift, Office 365, Servicedesk, lokalt supportstöd, hantering av konferensrum samt lagring och backup.

– Vi upplever att TeleComputing har ett bra och komplett erbjudande kring hur de tjänster vi efterfrågar kan levereras baserat på lång erfarenhet. Vi värderar deras proaktivitet och lösningsorienterade synsätt högt. Dessutom har det inledande samarbetet fungerat bra, de är ISO 27001-certifierade och vi uppfattar att de har väldigt hög kompetensnivå när det gäller klienthantering, säger Anders Hugosson, vd på UC AB.

UC erbjuder företag, offentlig sektor och privatpersoner beslutsunderlag genom affärsinformation och kompletta kreditupplysningar. Företaget omsätter cirka 700 miljoner kronor och har drygt 300 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro och Östersund.

– Vi är både glada och stolta över att UC väljer TeleComputing som sin helhetsleverantör av intern-it. Det bekräftar att vi inte bara har erfarenheten och kunskapen utan även en mycket god förståelse för våra kundens olika verksamhetsbehov, säger Johan Magnusson, tf vd TeleComputing.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>