aha IT-Media SATSAR IN I NORDEN
Hem Nyheter aha IT-Media SATSAR IN I NORDEN

aha IT-Media SATSAR IN I NORDEN

Publicerat av: Redaktionen

På den digitala arenan

aha IT-Media SATSAR IN I NORDEN 1

Annika Guldroth VD och ägare, aha IT-Media AB och senaste tillskottet IT-kanalen.dk

Mycket har hänt sedan vi intog den digitala arenan med vårt fokus på IT och Kunskap för 4 år sedan. Idag består vårt mediehus av inte mindre än 5 nyhetssajter, samtliga digitala då vi tycker att den kanalen är även snabbast växande och föränderligaste. Gemensamma faktorn för våra nyhetssajter är IT samt den digitala utvecklingen inom; IT, Hälsa, Skola, Finans och Retail.

Framgångsrik utveckling

Vi fortsätter att utvecklas, vi har kompletterat vårt mediahus med en Content & Social mediebyrå, där vi ser ett växande behov hos företag.

Att växa och utvecklas kräver nya resurser. Därför är vi intresserade av att hitta fler kompetenta medarbetare som vill arbeta tillsammans med oss, ett glatt gäng på Karlavägen, i en bransch som är full med utmaningar och i ständig rörelse.

Nästa steg Danmark

Vi har nu tagit steget över sundet, till Danmark. Här lanserar vi senaste tillskottet www.it-kanalen.dk . Det är inspirerande att arbeta på ett mediehus som satsar när andra drar ner. Jag vill passa på att tacka våra fantastiska samarbetspartner och kunder som gör detta möjligt, naturligtvis även alla som jobbar och driver aha it-media framåt avslutar, Annika Guldroth VD och ägare.

Ta del utav vår nyhetssajt: IT-Kanalen.dk

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>