Akamai lanserar Akamai Connector – en ny integration med Salesforce Commerce Cloud

Integrationen av den nya Akamai Connector med Salesforce Commerce Cloud gör det möjligt för företag att dra fördel av Akamais Web Performance-lösningar.

Akamai lanserar Akamai Connector – en ny integration med Salesforce Commerce Cloud 1Salesforce-kunder kommer nu också att kunna dra fördel av Akamais Web Performance-lösningar och säkerhetsskyddet i Akamais globalt distribuerade molnleveransplattform för att öka prestanda, säkerhet och tillgänglighet.

I dagens digitala ekonomi måste webbsidor och applikationer leverera snabbt, eftersom många användare inte har tålamod med långsamma system och användarupplevelse är en konkkurensfördel.

Akamai Connector är utformad för att minska komplexiteten och maximera förutsättningarna för Salesforce kunder att öka intäkterna genom att ge den bästa möjliga kundupplevelsen över hela världen.

– Samarbetet mellan Akamai och Salesforce ger stora möjligheter även här i Sverige. Saleforces kunder kan med Akamai Connector få tillgång till en heltäckande plattform för att både öka användarupplevelsen för web, mobila och API-tillämpningar, men även skydda sin verksamhet mot säkerhetshot, oförutsägbar prestanda och leveransutmaningar. Allt för att kunna göra säkra affärer online, säger Erik Henriksson, kundansvarig på Akamai i Sverige.

– Att skapa personliga, omnichannel-upplevelser är idag viktigare än någonsin för varumärken. Genom att utnyttja möjligheterna med Salesforce Commerce Cloud och den nya Akamai Connector kan företag optimera sin webb- och mobilprestanda – och ge den bästa upplevelsen till sina kunder i takt med att verksamheten växer, säger Mike Wolff, SVP, ISV Sales, på Salesforce.