Hem Produkt Nyheter Alla nyheter från Microsofts evenemang
Alla nyheter från Microsofts evenemang

Alla nyheter från Microsofts evenemang

Publicerat av: Redaktionen

Windows 10 lanserades den 29 juli och används redan på 110 miljoner enheter i världen. Idag presenterar Microsoft ny hårdvara som ett första steg mot en ny generation av enheter med Windows 10. I år kommer Surface Pro 4, Lumia 950 och Lumia 950 XL att lanseras i Sverige.

w1Surface Pro 4

Surface Pro 4 lanseras i Sverige den 19 november. Den är tunnare, lättare och kraftfullare än sin föregångare. Med en skärm på 12,3 tum i formatet 3:2 och Windows 10 Pro installerat är Surface Pro 4 en dator som enkelt kan alternera som surfplatta och låter dig arbeta oavsett tid och plats. Tillsammans med den nya Surface-pennan är det enkelt att ta anteckningar, skissa, rita och markera i dokument. Pennan har dessutom en känslighet på 1024 olika trycknivåer. Förutom en helt ny penna lanserar Microsoft även Type Cover 6 till Surface Pro 4. Där har avståndet mellan tangenterna ökats musplattan blivit större. Något som låter dig arbeta snabbare och skriva tystare.

Lumia 950 och Lumia 950 XL

Lumia 950 och Lumia 950 XL är de första två telefonerna med Windows 10. Båda modellerna lanseras i Sverige senar
e i år. Med Windows 10 i telefonen har användaren tillgång till alla sina filer i molnet och samma upplevelse oavsett om hen använder en dator, surfplatta eller telefon. Med nya Microsoft Display Dock och Windows Continuum går det nu att koppla in din telefon till en skärm och tangentbord och arbeta på den som om det vore en dator. Nya Lumia 950 och Lumia 950 XL är utrustade med en kamera på 20 megapixlar som låter dig ta bilder av hög kvalitet och filma i 4K upplösning.

w2

w3

 

 

 

 

 

På dagens presskonferens presenterades en hel del andra spännande nyheter. Du kan läsa mer om dessa på Windows-bloggen eller i det officiella pressmeddelandet.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>