AllTele förvärvar IT-Totals verksamhet i Västernorrland
Hem Nyheter AllTele förvärvar IT-Totals verksamhet i Västernorrland

AllTele förvärvar IT-Totals verksamhet i Västernorrland

Publicerat av: Redaktionen

IT-Total Västernorrland AB som är ett dotterbolag till IT-Total Holding omsätter ca 24 MSEK årligen och uppvisar ett EBITDA-bidrag på ca 2 MSEK på årsbasis.

AllTele förvärvar IT-Totals verksamhet i Västernorrland 2Företagets erbjudande omfattar en bred portfölj av IT-infrastrukturtjänster, allt från konsulttjänster till funktions- och kapacitetstjänster även kallat molntjänster samt mer traditionella konsulttjänster och lösningar.

AllTeles förvärv av IT-Total Västernorrland AB är ett steg i AllTeles offensiva satsning där målet är att stärka befintliga affärer, samt komplettera och utveckla nuvarande utbud av molntjänster.

– Avyttringen av vår verksamhet i Västernorrland är ett led i vår strategiska fokusering på Stockholmsverksamheten och den tillväxtplan vi jobbar efter där. Med en stark och bra ägare närmare verksamheten får våra medarbetare i Västernorrland nu större möjligheter på alla sätt, säger Christer Alm, VD IT-Total.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>