Alltid i takt med tiden – Polarvagnen 2023
Hem Produkt Nyheter Alltid i takt med tiden – Polarvagnen 2023

Alltid i takt med tiden – Polarvagnen 2023

Publicerat av: Redaktionen

Varje årstid har sin speciella charm.

Med en Polarvagn som tillverkas i världens nordligaste husvagnsfabrik kan du med enkelhet ta med hemmet till skogen, snön och solnedgångarna.

I samband med årsmodellen 2022 förändrades den utvändiga designen på samtliga vagnar från Polar. Designen på vagnen blev modernare och kaxigare än tidigare år. Men för att höja attityden ytterligare ett steg har Polar till 2023 tagit fram nya 16 tums fälgar. Där Customized serien får mattsvarta fälgar.

Alltid i takt med tiden – Polarvagnen 2023

Polars nya årsmodell 2023 som har premiär i augusti 2022.

Till 2023 gör Polar en satsning på inredningen och lyfter både design och funktion till en ny nivå. Det har bland annat gjorts en översyn av belysningen, som blivit mer anpassad efter hur den ska användas.

– Vi har fokuserat på det ergonomiska inne i vagnen. Allt från nya överskåpsluckor till mikroplacering och belysning. Vagnen ska kunna användas alla säsonger och det ställer höga krav på kvalitén, säger Tony Ekström, VD Solifer Polar AB.

– Vi är väldigt måna om att hålla kvar vid Polars nordiska design. När man kliver in i en Polarvagn ska vagnen kännas varm och ombonad, man ska känna sig som hemma. Vi har därför tagit fram helt nya textilier och dynor till modell 2023. säger Tobias Hedberg, utvecklingschef.

Ny planlösning
Polar har sett en ökad efterfrågan av mindre vagnar med duschmöjligheter och släpper därför Polar 620 BSA. En enkelaxlad vagn med badrum längst bak, Polars populära vinkelkök samt 2 enkelsängar.

Denna planlösning går att få i serierna Original, Selected och Customized.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00