ALSO adderar Microsoft 365 Business i Cloud Marketplace

ALSO lanserar nu en förhandsversion av Microsoft 365 Business i Cloud Marketplace, vilket gör det möjligt för återförsäljare att utnyttja en kostnadsfri provperiod på upp till 4 månader innan produkten blir kommersiellt tillgänglig.

Microsoft 365 Business innehåller en uppsättning produktivitets- och samarbetsverktyg som finns ALSO adderar Microsoft 365 Business i Cloud Marketplace 1tillgängliga i Office 365 Business Premium samt säkerhetsfunktioner, inklusive uppgraderingsrättigheter för Windows 10 Pro, Zero Touch Deployment, Mobile Application Management (MAM) och Mobile Device Management (MDM). Det SMB-vänliga erbjudandet kommer ge ALSO-återförsäljarna ett verktyg för att hjälpa sina kunder att öka produktiviteten även om de har mindre IT-resurser.

“Vi har samarbetat med Microsoft i många månader för att möjliggöra en ny och modern arbetsplatsupplevelse för små och medelstora företag. Microsoft 365 Business hjälper våra kanalpartners att öka lönsamheten, ta itu med säkerhetsbehoven och leverera bättre kundupplevelse genom ALSO Cloud Marketplace”, säger David Treiberg, Business Unit Manager Software, ALSO

Under de kommande månaderna kommer ALSO även att kunna erbjuda en djupare integration i Cloud Marketplace genom att addera Windows AutoPilot och MDM-management samt automatisering och förenkling av utrullning av Microsoft 365 Business för nya kunder.

För att tillhandahålla en helt innovativ lösning på SMB-marknaden kommer ALSO också att erbjuda Microsoft 365 Business som en del av lösningen, ALSO Workplace-as-a-Service (WaaS), under fjärde kvartalet. ALSO WaaS är en nyckelfärdig IT-lösning som ger företag allt vad de behöver utan några initiala investeringar: bärbara datorer, molntjänster, licenser, finansiering, tjänster och support – allt genom månadsabonnemang