ALSO ingår ett paneuropeiskt distributionsavtal med Nomadesk

ALSO utökar sin molnportfölj med Nomadesk, en europeisk leverantör av säker fildelning och synkroniserings-lösningar. Nomadesk har Datacenter både i Europa och USA. Deras lösningar kommer att finnas tillgängligt på alla enheter och levereras med obegränsad data. Nomadesk finns nu i alla 13 ALSO-länder i Europa via ALSO Cloud Marketplace.

eva-forsgren-also05032015_1160864
Eva Forsgren Country Manager Also

Ökningen av konsumentrörligheten och “Bring Your Own Device (BYOD)” initiativ inom företaget har genererat  ett stort antal molnbaserade fildelningstjänster (mestadels kostnadsfria). De flesta av dessa fildelningstjänster löser grundläggande synkronisering och fildelningskrav men skapar även risk för säkerhets- samt efterlevnadshot mot organisationer och företag, genom att de anställda har möjlighet att okontrollerat dela värdefulla och känsliga företagsdata med tredje part samt lagra dokument i offentliga moln. Detta skapar många möjligheter för värdeskapande återförsäljare som vill hjälpa kunder som kräver enkel access till data från alla sina enheter, på ett kontrollerbart och säkert sätt.

“Nomadesk var utvecklad för distribution via värdeskapande återförsäljare och tjänsteleverantörer, som passar perfekt i en molnbaserad marknadsplats. Vi är glada över att ALSO har valt att integrera vår fildelning och synkronisering av programvara till marknaden. Vi vet att har ALSO lagt ner mycket möda på att bygga en best-in-class molndistributionsplattform, som de kan erbjuda sina kunder på den europeiska marknaden. “, Säger Filip Tack, en av grundarna och VD för Nomadesk.

“Med Nomadesk, stärker ALSO sin portfölj i kategorin “företagsanpassad fildelning och samarbete” vilket gör det möjligt för återförsäljare att möta en växande efterfrågan på europeiska tjänster. Företag efterfrågar lösningar där data kan garanteras och lagras inom Europas gränser och där spårning av åtkomst kan göras ner på enskild fil nivå. För detta krav är Nomadesk ett utmärkt val. “, Säger Gustavo Möller-Hergt, CEO för ALSO Holding AG.

Genom ALSO Cloud Marketplace kan molntjänstleverantörer och återförsäljare samla, integrera, skräddarsy och hantera en mängd olika molntjänster på lokala ALSO-marknadsplatser. ALSO Cloud Marketplace automatiserar livscykeln för molntjänster, från försäljning till fakturering. Allt med ett lättanvänt och intuitivt standardiserat gränssnitt

Post Comment