ALSO inleder samarbete med Pickit för att beställa bilder snabbare
Hem DISTRIBUTÖRALSO ALSO inleder samarbete med Pickit för att beställa bilder snabbare

ALSO inleder samarbete med Pickit för att beställa bilder snabbare

Publicerat av: Redaktionen

[KANALPARTNER] ALSO samarbetar med Pickit för att hjälpa organisationer att lagra och använda en egen bildbank i de Office-program som de anställda redan använder.

ALSO inleder samarbete med Pickit för att beställa bilder snabbare 2När ALSO Cloud Marketplace nu utökas med Pickit kan företagen göra bildresurser tillgängliga för sina anställda i PowerPoint, Word, OneNote och Sway, vilket gör det möjligt för användarna att spara tid, följa bestämmelser och vara konsekventa i sitt arbete med varumärket. Pickit är idealiskt för presentationer, dokument, sociala medier och innehållsmarknadsföring.

Pickits trefaldigt prisbelönta Office-tillägg är en av de mest använda apparna i Microsoft AppSource över hela världen. Det ger användarna tillgång till ett obegränsat antal royaltyfria bilder från världens ledande leverantörer, tillsammans med företagets egna bilder. Allt innehåll är juridiskt friköpt och klart för alla typer av användning. Detta gör Pickit säkrare än sökmotorer, snabbare än mappar och lättare att använda än äldre typer av bildbanker.

”När förstklassiga Office-tillägg blir tillgängliga på ALSO Cloud Marketplace hjälper det våra Office 365-kunder att arbeta effektivare, så att de får ut mer av de investeringar de redan gjort i tjänster. Vi ser det som mycket positivt att ge ALSOs kunder tillgång till nyskapande förbättringar genom detta nya samarbete med Pickit”, sade David Treiberg, ansvarig för området Vertical Cloud Services på ALSO Sweden AB.

”Vi ser redan hur Pickit tillför värden och funktioner till Microsoft Office-program som människor använder dagligen. Vi ser fram emot att samarbeta med ALSO för att nå nya marknader tillsammans och fortsätta att öka produktiviteten för dagens MS Office-användare”, sade Mathias Björkholm, delad VD och grundare på Pickit.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>