ALSO inleder samarbete med Scale Computing i hela Europa
Hem DISTRIBUTÖRALSO ALSO inleder samarbete med Scale Computing i hela Europa

ALSO inleder samarbete med Scale Computing i hela Europa

Publicerat av: Redaktionen

[KANALPARTNER] ALSO inleder ett samarbete med Scale Computing, en marknadsledande leverantör av integrerade lösningar för lagring, servrar och virtualiseringsprogram.

ALSO inleder samarbete med Scale Computing i hela Europa 2ALSO kommer att integrera Scales HC3-lösning med Lenovo-servrar för att öka användningen av hyperkonvergerade lösningar över hela Europa.

”Scales HC3-lösning kompletterar vårt befintliga produktutbud. Genom integreringen med Lenovo-servrar tillför den förenklad hantering och kostnadsminskningar som krävs i dagens IT-miljö. Vi strävar efter att arbeta med ledande leverantörer för att tillhandahålla högkvalitativa IT-tjänster, och vårt samarbete med Scale Computing är ett uttryck för detta. Vi ser fram emot att arbeta med Scale för att hjälpa våra kunder att möta utmaningarna inom traditionell virtualisering”, sade Gustavo Möller-Hergt, VD för ALSO Holding AG.

”Vi strävar ständigt efter att arbeta med nya innovativa samarbetspartners inom EMEA-området för att utöka omfattningen av hyperkonvergensen”, sade Johan Pellicaan, MD och VP EMEA på Scale Computing. ”ALSO har byggt upp en marknadsplats med en stark ställning i 15 länder och kan erbjuda ett heltäckande och omfattande utbud av IT-lösningar. Detta är en spännande utveckling och vi ser fram emot ett strategiskt samarbete för att sälja HC3-lösningen i hela Europa.”

Scale Computing erbjuder en enhetlig och smidigt integrerad stack där lagring, servrar och virtualisering sammanförs till en och samma lösning som är skalbar, självkorrigerande och lätthanterlig. Produkten kommer att säljas med Lenovos maskinvara och kommer att minska kostnaderna och komplexiteten dramatiskt. Lösningen är enkel att använda, inga ytterligare licenser behöver köpas och ingen utbildning krävs. Eftersom lösningens omfattning kan anpassas efter behovet kan organisationer växa utan att behöva skaffa för mycket lagringskapacitet.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>