ALSO lanserar ”ALSO Print som tjänst”
Hem Kanalröst ALSO lanserar ”ALSO Print som tjänst”

ALSO lanserar ”ALSO Print som tjänst”

Publicerat av: Redaktionen

[KANALRÖST] Dokumenthantering är en stor utgift i ett företag. Trots det har få varken tid, personal eller kunskap att effektivt hantera sina utskriftsprocesser.

ALSO har tillsammans med HP lanserat ”ALSO Print som tjänst” som syftar till att ge ALSO lanserar ”ALSO Print som tjänst”återförsäljare möjligheter att erbjuda sina kunder en helhetslösning med förutsägbara kostnader.

”Marknaden går mer och mer mot kontrakt.” säger Eva Forsgren, VD på ALSO Sweden AB. ”Kunderna vill ha smidighet och förutsägbara kostnader. Jag tror knappast Netflix hade blivit en succé om deras kunder behövt gissa vad priset per månad skulle bli. Med utskrifter är detta dock fallet, dvs kunden köper en skrivare men har ingen aning om vad den egentligen kostar när man räknar in toners, service, support och reservdelar.”

”Det här vill vi ändra på. ”säger Eva. ”Vi har skapat en paketerad tjänst för våra partners tillsammans med HP. Slutkunden betalar ett fast månadsbelopp och tonerkassetter levereras per automatik när de är på väg att ta slut.” I ”ALSO Print som tjänst” ingår även service, reservdelar, support och eventuella reparationer. ALSO hjälper även återförsäljaren att ta fram offerter och avtalsförslag till slutkunden.

”HP har ett brett sortiment av skrivare och multifunktionsenheter och tillsammans med vår nya tjänst får återförsäljaren en unik möjlighet att erbjuda en printtjänst, som passar de flesta olika typer av företag.” avslutar Eva.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>