ALSO lanserar Intranet-in-a-Box tillsammans med Precio Fishbone

Precio Fishbones produkt Omnia Intranet bygger på Microsoft SharePoint Online (Office 365) och har sedan produkten lanserades för ett knappt år sedan snabbt vunnit mark.

alsoMed över 50 installationer och totalt mer än 200 000 användare på den svenska marknaden så har den en stark position.

Omnia Intranet utformades med användarvänlighet i åtanke. Med en uppsättning av stilfulla formatmallar och intuitiva verktyg gör intranet-lösningen arbetet enklare för användare, redaktörer och administratörer. Produkten är inriktad på att öka samarbetet mellan alla användare på företag.

“Genom att addera premiumtjänster, som tillägg till Office 365, till ALSO Cloud Marketplace fortsätter vi att leverera mervärden anpassade till behoven hos vår befintliga och ständigt växande kundbas. Omnia Intranet är ett bra exempel och vi är mycket glada över att ha Precio Fishbone som partner,” säger David Treiberg, Business Unit Manager hos ALSO.

”Vi är mycket glada över att ALSO valt Omina Intranet som den första Intranet-in-a-Box-lösning som erbjuds på ALSO Cloud Marketplace. Det är en bekräftelse på att Omnia Intranet står sig mycket bra internationellt. Samarbetet med en så stark partner som ALSO kommer att ge oss mycket spännande möjlighet på den svenska marknaden” säger Anders Fagerlund produktägare för Omnia Intranet på Precio Fishbone.

Genom överenskommelsen ska ALSOs egna kunder ha tillgång till produkten. Produkten är nu tillgänglig i ALSO Cloud Marketplace. För vidare information om ALSO Cloud Marketplace besök: www.also.cloud

Post Comment