ALSO släpper Private Catalogue och White Labeling i Cloud Marketplace

ALSO Group stärker sin position och utökar funktionaliteten i ALSO Cloud Marketplace genom att släppa Private Catalogue and Partner Branding som nya revolutionerande tjänster.

Funktionerna finns tillgängliga från och med idag. “ALSO Cloud Marketplace växer med en kund i timmen, dygnet runt. Vi fortsätter med vår starka vision och vårt engagemang gentemot våra återförsäljare och partners genom att kontinuerligt aslo cloudvidareutveckla ALSO Cloud Marketplace med de funktioner som efterfrågas mest” säger Aleksi Partanen, Senior Vice President Digital Services, ALSO Holding AG.

Private Catalogue möjliggör för ALSOs kunder att publicera och hantera sina egna abonnemangstjänster genom ALSO Cloud Marketplace. Det gör det enklare för återförsäljare att paketera och sälja tjänster på ett enklare och mer organiserat sätt. Med egna tjänster får du ett mer fulländat verktyg utöver de produkter som ingår i ALSO Cloud Marketplace. White labeling eller “Partner branding” möjliggör för ALSOs återförsäljare att tillämpa ALSO Cloud Marketplace med sina egna färger och logotyper i kontrollpanelen för kunder och personal. Detta ger ALSOs återförsäljare möjligheten att släppa in kunder i ALSO Cloud Marketplace med en familjär känsla och företagsenliga färger.

ALSO släpper Private Catalogue and Partner Branding utan extra kostnad till alla existerande och nya återförsäljare.

 

Post Comment