also-hp-puff
Hem DISTRIBUTÖRALSO Also tar in hela HP-sortimentet

Also tar in hela HP-sortimentet

Publicerat av: Redaktionen
Eva Forsgren, sverigechef på Also.

Eva Forsgren, sverigechef på Also.

Also kompletterar sitt HP-sortiment med servrar, lagring och nätverk. ”Det är ett viktigt steg i vår strävan att utveckla verksamheten mot lösningsförsäljning”, kommenterar landschef Eva Forsgren.

HP är ingen ny leverantör hos Also, men fram till nu har de bara distribuerat datorer och skrivare. Det nya avtalet innebär att du som återförsäljare även kan få HP:s enterprise-produkter från Also, det vill säga servrar, lagring och nätverk.

– Det [här] är ett viktigt steg i vår strävan att utveckla vår verksamhet mot lösningsförsäljning. Det här avtalet ger oss de rätta förutsättningarna för att kunna följa med i marknadens förändring och stärka vår position som mervärdesdistributör på den svenska marknaden, säger Alsos svenska landschef Eva Forsgren i ett pressmeddelande.

”Visat framfötterna”

HP kommenterar avtalet så här:

– Also har under de senaste åren visat framfötterna på den svenska marknaden och har även byggt upp en bra kompetens kring HPs produkter genom rekrytering och utbildning av personal. Also har också en bra räckvidd i hela Sverige och är vana att jobba nära sina återförsäljare – något som blir allt viktigare i framtidens affärer, säger Fredrick Ericsson, försäljningsdirektör på HP.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>