Amadeus släpper rapport om digitaliseringen av flygplatser
Hem Nyheter Amadeus släpper rapport om digitaliseringen av flygplatser

Amadeus släpper rapport om digitaliseringen av flygplatser

Publicerat av: Redaktionen

Efterfrågan på globala flygresor ökar, och med begränsad infrastruktur och hög konkurrens pressas flygplatser och deras samarbetspartners att ständigt utvecklas för att fortsätta vara konkurrenskraftiga.

Amadeus släpper rapport om digitaliseringen av flygplatserAmadeus har därför undersökt digitaliseringen av världens flygplatser och släpper nu den rapport som undersökningen resulterat i – Airport digital transformation.

Rapporten redovisar branschspecialisters perspektiv på den digitala transformationen av flygplatser, med värdefulla insikter om hur teknik kan användas för att bygga framtidens digitala flygplatser. Den belyser de olika processområdena där tillämpningen av teknik kan ge mest värde och vilka som är de viktigaste framgångsfaktorerna för digital transformation.

Man får också inblick i olika typer av teknik som har stor inverkan på flygplatsers utveckling. Fördelarna med denna teknik sträcker sig från allt från kostnadsreduktion och effektivitet till förbättrad passagerarupplevelse.

Airport digital transformation visar att världens flygplatser är på god väg på sin digitaliseringsresa, men att mycket arbete kvarstår.

Läs mer i den fullständiga rapporten som finns tillgänglig för nedladdning här.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>