Analysföretaget Forrester utnämner Trend Micros Endpoint Security till marknadsledande säkerhetslösning
Hem LeverantörTrend Micro Analysföretaget Forrester utnämner Trend Micros Endpoint Security till marknadsledande säkerhetslösning

Analysföretaget Forrester utnämner Trend Micros Endpoint Security till marknadsledande säkerhetslösning

Publicerat av: Redaktionen

Trend Micro har blivit utsett till marknadsledande inom Endpoint Security av det oberoende analysföretaget Forrester.

Analysföretaget Forrester utnämner Trend Micros Endpoint Security till marknadsledande säkerhetslösning 2I rapporten The Forrester Wave: Endpoint Security Suites, Q2 2018, framgår det att Trend Micro har fått högst betyg av samtliga 15 IT-säkerhetsföretag som granskats inom kategorin för företagens aktuella produktutbud – “Current Offering”.

Trend Micro fick också betyget fem av fem möjliga i strategikategorin och även det näst högsta betyget i kategorin för marknadsnärvaro.

Motiveringen i Forresters rapport lyder: “Trend Micro fortsätter att erbjuda det mest flexibla och kompletta utbudet av IT-säkerhetsprogram på marknaden” och “Genom att kontinuerligt utveckla sina teknologier för att upptäcka och förhindra cyberhot behåller Trend Micro sin position som en marknadsledare med säkerhetsprogram i toppklass.”

– Våra säkerhetslösningar har förbättrats som ett svar på våra kunders och potentiella kunders specifika efterfrågningar, förklarar Johan Jarl, säkerhetsexpert på Trend Micro Sverige. Denna rapport visar på att vi fortsätter lyckas få det rätt och rapporten är dessutom ett bevis på att Trend Micro är ett bra alternativ till äldre antiviruslösningar och inte behöver några kompletterande produkter.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00