Andra eventdagen på VeeamOn 2017
Hem EVENTEvent Bevakning Andra eventdagen på VeeamOn 2017

Andra eventdagen på VeeamOn 2017

Publicerat av: Redaktionen

VeeamOn 2017 är inne på sin andra eventdag i New Orleans. I morse gav de oss intressant information rörande ProPartners nya intäktsmöjligheter när kunden ger sig ut i molnet. Samt tillkänna gav de sitt nya utseende på sin nya logo. 

  • I takt med att fler och fler går över till molnet kan Veeams återförsäljare och tjänsteleverantörer hjälpa kunden att Andra eventdagen på VeeamOn 2017 2flytta och hantera data i en hybrid cloudmiljö, och samtidigt öka marknadsandelarna för att hantera och skydda det offentliga molnet och fysiska workloads.
  • Nya Veeam Accredited Service Partner (VASP)–programmet ökar partnerintäkterna och har prisvinnande support.
  • Veeam stärker sin ledarposition inom Backup as a Service (BaaS) och Disaster Recovery (DRaaS).

Enligny forskning, uppger hela 69 procent av företagen att tillgänglighet är helt nödvändigt för att lyckas med den digitala transformationen. Därför har VeeamSoftware, den innovativa leverantören som ger Availability for the Always-On Enterprise, idag lanserat flera partnerinriktade initiativ och erbjudanden för att öka intäkterna och tillväxten inom segmentet. Möjligheterna är stora när kunderna rör sig mot multipla eller hybrida moln.

De nya erbjudandena i Veeam ‘Always-On Cloud’ Availability Platform gör att tjänsteleverantörer och återförsäljare kan hjälpa kunden att flytta och administrera data i en cloudmiljö och samtidigt skapa intäktsmöjligheter genom hantering och skydd av det offentliga molnet och fysiska workloads. De nya erbjudandena är speciellt utvecklat och prissatt för en tjänstemodell och har stöd för bland annat:

  • Migrering, hantering och skydd av det offentliga molnet (AWS, Microsoft Azure och andra) workloads, fysiska servrar och endpoints med nya Veeam Availability Console och Veeam Agents;
  • Skyddar verksamhetskritiska applikationer med nya Veeam CDP och vCloud Director Integration för att stärka Disaster Recovery as a Service (DRaaS)
  • Tape as a Service (TaaS) hjälper kunderna att uppfylla regulatoriska krav inom arkivering och bevarande
  • Microsoft Office 365 med nya funktioner. Lagrings- och automatieringsfunktioner i Veeam Backup för Microsoft Office 365
  • Nya Veeam Cloud and Service Provider Directory för att ansluta VAR:s och VCSP:s
  • Öka intäkterna från Professional Services och kundnöjdheten med nya Veeam Accredited Service Provider program.

– Veeam vill ta sitt ekosystem till Veeam Cloud and Service Provider partners (VCSP:s) för att hjälpa kunder att flytta och hantera data i en miljö med flera moln. På VeeamON 2017 lanserar vi flera nya erbjudanden och program som kommer leda till ännu större partnerintäkter och engagemang, säger Peter McKay, vice VD och president på Veeam.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>