Android lever i Windows hos Asus-kombo
Hem Produkt Nyheter Android lever i Windows hos Asus-kombo

Android lever i Windows hos Asus-kombo

Publicerat av: Redaktionen

Under CES-mässan förra veckan presenterade Asus Transformer Book Duet, en kraftfull bärbar Windows-dator som samtidigt är en Android-maskin. Spännande koncept, men kan den ge bra affärer?

Transformer Book Duet är som namnet antyder en hybrid, en bärbar dator som kan bli en platta. Men den är ”mer hybrid” än så. Den kan nämligen växla mellan Android och Windows. Det är ett koncept som Intels vd Brian Krzanich under ett tal tidigare i veckan på CES-mässan i Las Vegas pekade på som en ny möjlighet för kanalen, enligt Venturebeat.

Datorns skärm är på 13,3 tum och den går förstås att ta bort för att fungera som en surfplatta. Växlingen mellan Windows och Android ska ta 3-4 sekunder.

Apparaten ger intryck av att vara kraftfull, med en Intel i7-processor och fyra gigabyte arbetsminne. Det är alltså snarare än bärbar Windows-maskin som kan dubblera som Android-platta än tvärtom. Men frågan är förstås om kunden – vem det nu skulle vara – ser poängen med den här typen av maskin.

Läs mer

”Windows + Android fyller ett hål”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00