Anna Ström ny marknadschef för Microsoft
Hem Nyheter Anna Ström ny marknadschef för Microsoft

Anna Ström ny marknadschef för Microsoft

Publicerat av: Redaktionen
Anna Ström ny marknadschef för Microsoft 1

Anna Ström blir ny marknadschef för Microsoft Sverige

Anna Ström blir ny marknadschef för Microsoft Sverige och efterträder Karin Zingmark. Anna kommer senast från en roll som Chef för kund-och partnerupplevelser och har jobbat åtta år på Microsoft. Hon tillträder sin nya roll den 1 november 2016.

Anna började på Microsoft 2009 och har haft olika chefspositioner för bland annat affärsutveckling konsument, Windows och Windows Phone. Hon
har en lång bakgrund inom telekombranschen där hon haft ledande roller inom marknad-, sälj- och produktledning. Senast kommer hon från en roll som chef för kund-och partnerupplevelser för Microsoft Sverige.

Jag är väldigt glad över möjligheten att få ta nästa steg inom ett så spännande företag som Microsoft. Det ska bli roligt att få fortsätta stärka vårt erbjudande, digitalisera vår marknadsföring och utveckla närvaron på den svenska marknaden tillsammans med mitt team, säger Anna Ström, nybliven marknadschef, på Microsoft Sverige.

Anna efterträder Karin Zingmark som tidigare aviserat att hon ska bli fristående konsult efter tre år på Microsoft.

Vi genomgår en spännande förändringsresa på Microsoft som jag vill fortsätta vara en del av. Att visa på nyttan av de nya möjligheterna som modern teknik ger i människors vardag, både hemma och på jobbet. Därför tvekade jag aldrig när den här möjligheten dök upp, avslutar Anna Ström.

Anna tillträder sin nya roll den 1 november 2016.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>