Hem Nyheter Anslut, dela och lagra bilder på ett smidigt sätt med image.canon

Anslut, dela och lagra bilder på ett smidigt sätt med image.canon

Publicerat av: Redaktionen

Canon lanserar gratistjänsten image.canon för smidig överföring av bilder och filmer direkt till enheter och webbtjänster.

Anslut, dela och lagra bilder på ett smidigt sätt med image.canon 2

Canon lanserar gratistjänsten image.canon för smidig överföring av bilder och filmer direkt till enheter och webbtjänster.

Den här revolutionerande anslutna bildåtergivningen innebär också gratis lagring i molnet – automatiskt från Canons kameror. Det är en unik anslutningslösning som hjälper fotografer på alla kunskapsnivåer att ta, ansluta och dela bilder på ett bekvämt sätt.

Anslutna bilder

image.canon går längre än bara till lagring. Den förser Canons användare med det enklaste sättet att hantera allt från familjebilder till professionellt arbetsflöde. image.canon placerar användarnas bilder – som sänts automatiskt eller manuellt från en Canon Wi-Fi-kamera – på en central hubb för smidig vidarebefordran till enheter och webbtjänster, inklusive Google Drive, Flickr och YouTube. Lansering för integrering med Adobe och Google planeras till juni 2020.

De kameror med Wi-Fi-anslutning som Canon släpper under 2020* kommer att ge fotograferna de verktyg som behövs för att hänga med i 5G- och AI-världen – genom automatisk bakgrundsöverföring direkt till image.canon när anslutning till Internet finns.

Gratis lagring

Felsäkrad backup av bilder, utan användning av minneskort, sker helt enkelt genom att användarna ansluter sin Canon-kamera. Gratis lagring i 30 dagar gäller för alla medier, inklusive RAW-bilder och 4k-filmer. Alla som gillar att fotografera i stor skala får alltså tillräckligt med tid att ladda ner bilderna till enheter och överföra dem till sina favorittjänster. I ett personligt bibliotek skapas och lagras kopior av alla bilder, som storleksanpassas till sociala medier. För långtidslagring finns ett utrymme på 10 GB för fotografernas viktigaste bilder och filmer.

Problemfri filhantering

Enkel, intuitivt och bekvämt. Det är själva kärnan i image.canon. Genom att installera det speciella datorprogrammet för image.canon kan fotograferna snabbt ladda ner sina bilder från Canon-kameran direkt från denna hubb. Den här processen kommer att automatiseras för Canons Wi-Fi-kameror som släpps under 2020*, något som gör filhanteringen ännu enklare. Canon-användare kan också enkelt sortera bilder och dela bilder problemfritt direkt till sina favoritkanaler inom sociala medier eller e‑postkontakter.

image.canonutlovar en revolution vad gäller anslutna bilder och filmer och tjänsten kommer att finnas tillgänglig från april 2020. Den här gratistjänsten kommer att förändra sättet för fotograferna att lagra, bearbeta och dela sina foton – och det finns spännande planer för regelbundna uppgraderingar som stöd för kreativiteten.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>