Hem Nyheter Använd datadioder för att skydda information i kritisk infrastruktur

Använd datadioder för att skydda information i kritisk infrastruktur

Publicerat av: Redaktionen

Hur kan du skydda din verksamhet från cyberhot och samtidigt förbli effektiv samt fortsätta att garantera upptid?

Använd datadioder för att skydda information i kritisk infrastruktur 2

Använd datadioder för att skydda information i kritisk infrastruktur

Hur skyddar man information inom kritisk infrastruktur?

Tidigare använde verksamheter inom områden som kärnkraft, energi, vattenförsörjning, transport och telekommunikation ofta slutna för rapportering, dvs system utan kopplingar till andra IT-system. Idag är de alla beroende av öppna IT-system och ofta även av en tredje part för övervakning och kontroll. Dessa funktioner kan vara insamling, behandling och lagring av loggmeddelanden, hantering av enheter på IP-nätverk, fakturering i realtid mm.

Att sköta support på distans innebär lägre kostnader och förbättrar effektiviteten. Men det lämnar även verksamheten mer öppen för informationsläckage och cyberattacker, vilket kan ha förödande effekter. Frågan är hur man skyddar information i verksamheter inom kritisk infrastruktur? Hur skyddar du din verksamhet från hot, samtidigt som du förblir effektiv och kan fortsätta att garantera drifttid?

Använd datadioder för att skydda din information

Datadioder är det mest effektiva sättet att skydda dina känsliga system och din konfidentiella data på. Dioderna tillåter endast data att passera i en riktning, De håller känslig infrastruktur säker och igång, även under svåra förhållanden.

I vårt Use Case lär du dig mer om:

  • Hur datadioder skyddar dina affärsprocesser, din data och skapar större effektivitet
  • Hur datadioder hjälper dig att uppfylla relevanta standarder

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>