App-samarbete mellan Cisco och AT&T förenklar kommunikation för företag
Hem Nyheter App-samarbete mellan Cisco och AT&T förenklar kommunikation för företag

App-samarbete mellan Cisco och AT&T förenklar kommunikation för företag

Publicerat av: Redaktionen

Cisco Spark med AT&T kombinerar olika samarbetsverktyg i en applikation, vilket ger ett kontinuerligt arbetsflöde över flera enheter – var som helst, när som helst.

App-samarbete mellan Cisco och AT&T förenklar kommunikation för företag 2Lösningen är nästa utvecklingssteg för företag som vill främja samarbete och öka produktiviteten.

Med den nya molnbaserad tjänsten Cisco Spark med AT&T kan företagen förenkla sin kommunikationsinfrastruktur och samtidigt öka pålitligheten, prestandan, säkerheten och helhetssupporten. En medarbetare kan till exempel börja med ett snabbmeddelande och enkelt övergå till ett telefonsamtal, en ljud- eller videokonferens bara genom ett klick. Kollegorna är lättillgängliga oavsett om de är på kontoret, hemma eller på språng.

Lösningen sammanför AT&T Conferencing med Cisco WebEx och Spark Messaging, samt integrerar även program från tredje part.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>