Apples lurköp lanserar ny modell med hitpotential – Solo 2
Hem Produkt Nyheter Apples lurköp lanserar ny modell med hitpotential – Solo 2

Apples lurköp lanserar ny modell med hitpotential – Solo 2

Publicerat av: Redaktionen

Beats Solo2Vi gräver inte ned oss i prylar på IT-Kanalen. Men när Apple-aktuella Beats lanserar en ny modell av sina omåttligt populära Solo-lurar måste vi notera detta.

Bara dagar efter att Apple offentliggjort att man köper Beats Electronics kommer en ny version av storsäljarens hörlur Solo. Den nya modellen heter Solo 2 och följer samma designspår som föregångaren. Det som lär skilja den är ljudet. Den tidigare modellen har fått kritik för att vara för tung i basen, vilket Solo 2 alltså ska ändra på och ge mer plats åt mellanregistret.

Nättidningen Engadget snarast hyllar Solo 2 för sitt ljud, men är inte lika entusiastiska när det gäller komforten.

Luren finns i färgerna svart, vit, röd, blå, grå och rosa, Tura Scandinavia distribuerar dem och de beräknas få ett slutkundspris på strax under 1 800 kronor.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>