Hem Nyheter APSIS släpper integrationer till Magento, Episerver och Sitecore

APSIS släpper integrationer till Magento, Episerver och Sitecore

Publicerat av: Redaktionen

APSIS, Nordens ledande leverantör av lösningar för datadriven marknadsföring, har idag släppt tre nya inbyggda integrationer för att stödja den fortsatta utvecklingen av marknadsföringsplattformen APSIS One.

APSIS släpper integrationer till Magento, Episerver och Sitecore 3Kunderna kan nu använda APSIS One i kombination med Sitecore CMS, Episerver CMS och Magento eCommerce.

Sedan lanseringen 2019 har hundratals kunder gått över till APSIS One för att utveckla sin marknadsföring och sina datadrivna ambitioner. Möjligheten att enkelt integrera flera olika system för att kombinera data, segmentera kunder och anpassa kommunikation är en viktig del av marknadsföringsplattformen.

– Det tar bara några minuter att skapa en integration mellan APSIS One och Sitecore, Magento eller Episerver. Vi vill lägga kraften i data i marknadsförarens händer. En viktig del av detta är att erbjuda verktyg för enkel integrering av flera olika system, säger Jonas Bertelsen, CPO på APSIS.

APSIS One är en heltäckande marknadsföringsplattform för avancerad personalisering med integrerade verktyg för marketing automation, e-post, sms med mera. Möjligheten att lägga till inbyggda integrationer i APSIS One-lösningen gör att kunder nu kan förbättra användningen av data för att skapa smidigare kundresor.

Integrationen mellan APSIS One och Episerver CMS gör det möjligt att använda data från flera olika ägda kanaler för att matcha rätt segment med rätt banners, landningssidor och formulär på en webbplats. Sitecore-integrationen gör det möjligt att använda segment från APSIS One för att anpassa innehåll i Sitecore CMS, och integrationen mellan APSIS One och Magento eCommerce möjliggör en personligt anpassad köpupplevelse i alla digitala kanaler.

– Det viktigaste för mig är alltid vad kunderna tycker och vad de kan åstadkomma. Dessa integrationer öppnar upp en helt ny värld av möjligheter för våra APSIS One-kunder, och jag ser fram emot att följa deras resa, säger Jakob Lunøe, CCO på APSIS.

Sitecore CMS, Episerver CMS och Magento eCommerce är bara några exempel på APSIS One-integrationer som kommer att finnas tillgängliga i framtiden. Enligt APSIS VD, Emma Svalin, kommer kunderna att kunna utnyttja mer data allt eftersom plattformen mognar:

– APSIS One är en plattform som bygger på den senaste tekniken och vi är verkligen stolta över att kunna ansluta den till dessa plattformar. Men vi arbetar ständigt för att erbjuda våra kunder ännu fler inbyggda integrationer. Det här är bara början för APSIS One.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>