Aqeri lanserar nästa generation ruggade produkter i miniformat

Aqeri, svensk producent av ruggade datorer och kommunikationsutrustning för extrema miljöer, lanserar fem nya ruggade produkter i Aqeris miniserie. Produkterna är anpassade för de tuffaste tänkbara miljöerna och passar på platser med ont om plats. Ett typiskt scenario är placering i fordon där utrymme och vikt är kritiska faktorer. De kan också monteras en eller två sida vid sida i ett rack, eller hängas upp på en vägg.

AqeriProdukterna som lanseras är två olika varianter av routrar, en video matrix switch, ett NAS (Network Attached Storage) och en VoIP gateway router. Storleken är halv 19” på bredden och 1,5U på höjden (NAS’et är 3U). Mer information och detaljer om produkterna finns på Aqeris hemsida www.aqeri.com. De nya produkterna i miniserien kommer att visas under DSEi i London 15-18 september. Aqeri ställer ut i svenska paviljongen monter N2-310.

VD´s kommentar;
”Moderna försvarstekniska system blir alltmer komplexa. Marknaden efterfrågar små apparater fyllda med avancerad teknik. Med dessa ruggade kommunikationslösningar möter Aqeri återigen kundernas behov av små, kraftfulla, högkvalitativa och kostnadseffektiva produkter.”

Post Comment