Arbeta ostört med Plantronics Voyager 5200 Bluetooth med Windsmart-teknik

Designad för användare på språng

Plantronics lanserar Voyager 5200 och Voyager 5200 UC, två kompakta Bluetooth-headset för användare på språng. Tack vare Plantronics exklusiva buller- och vinddämpande teknik Windsmart passar Voyager 5200 alla sorters miljöer.voyager

– I dag står de som arbetar mobilt inför den unika utmaningen att både behöva vara uppkopplade och kommunicera tydligt i högljudda miljöer som folkmassor, trafik, caféer och blåsiga platser. Voyager 5200 tar på ett helt nytt sätt bort bakgrundsljud och låter användaren helt fokusera på vad som ska sägas, säger Jan Caldarella, Senior Director of Consumer Solutions på Plantronics.

Plantronics exklusiva Windsmart-teknik ger branschledande vind- och bullerdämpning. Voyager 5200 har en aerodynamisk mikrofonbom som låter vinden blåsa förbi utan att skapa turbulens. Mikrofonbomen innehåller ”vindbox” vilket fungerar som ett första skydd för mikrofonen, medan ytterligare fyra rundstrålande mikrofoner och en vinddämpande algoritm fokuserar på användarens röst och avlägsnar buller.

Komfort och batteritid har varit två andra fokusområden under utvecklingen av Voyager 5200. Enheten passar flera olika sorters öronstorlekar och former och känns lika bekväm under dagens sista samtal som vid det första. Headsetet har sju timmars taltid på en enda laddning och ett standby-läge som varar upp till nio dagar. Det mångsidiga laddningsetuiet1 fungerar som både ett skyddande fodral och en praktisk laddningsdocka som ger upp till ytterligare 14 timmars taltid.

Voyager 5200 UC inkluderar även en BT600 klass 1 USB Bluetooth-adapter för anslutning till flera enheter, som datorer, surfplattor och mobiltelefoner. Samtalet kan sedan fortsätta mellan enheterna utan avbrott.

Om Voyager 5200 och Voyager 5200

  • Lättåtkomlig multifunktionsknapplåter användaren tysta samtal med en knapptryckning och komma åt Siri och andra smarta personliga assistenter.
  • Utökad klass 1 Bluetooth-räckviddgör det möjligt att styra upp till två anslutna mobiler eller surfplattor på upp till 30 meters avstånd.
  • Smart sensorteknikskickar samtalsljudet till telefonen eller headsetet, och pausar uppspelning av musik. Headsetet tar även emot samtal när användaren tar på det och nekar samtal när det tas av.
  • Spill-, stänk-, och svettsäkermed exklusiv P2i nano beläggning gör att samtalet kan fortsätta i lätt regn, och inte behöver ta slut när spillolyckan är framme.
  • Röstkommandon och ljudaviseringargör det möjligt att använda rösten för att ta eller ignorera samtal. Headsetet meddelar bland annat vem det är som ringer, kvarvarande batteritid, anslutningsstatus. Aktivera personliga assistenter som Siri med en knapptryckning.
  • Ta hand om headsetetmed appen Plantronics Hub för iOS och Android. Hantera, anpassa och styr Voyager 5200 från telefonen – justera bland annat inställningar såsom nummerpresentation och tysta meddelanden, aktivera ”Find MyHeadset” för att hitta ett borttappat headset och hantera sensoralternativ, språk för röstaviseringar. Företagskunder kan även använda Plantronics Manager Pro med Voyager 5200 UC för att hantera inställningar och utföra fjärrfelsökning när det är anslutet via BT600 USB-kontakten.

 

Pris och tillgänglighet

Voyager 5200 kommer att finnas tillgängligt i butik från och med juni 2016 och Voyager 5200 UC kommer finnas tillgänglig i butik från och med juli 2016.

Pris:

Voyager 5200: 1195 SEK

Voyager 5200 UC: 1899 SEK

 

Post Comment