Arbor Networks och WestconGroup i europeiskt säkerhetssamarbete
Hem Nyheter Arbor Networks och WestconGroup i europeiskt säkerhetssamarbete

Arbor Networks och WestconGroup i europeiskt säkerhetssamarbete

Publicerat av: Redaktionen

De europeiska avtalet, inklusive Norden, följer ett färskt avtal om att försäljning av Arbors DDoS-lösningar även i Latinamerika och Mellanöstern. Samarbetet ger Arbor ännu större närvaro på den svenska och nordiska företagsmarknaden.

Arbor drar nytta av WestconGroups inkubationsprogram, vilket som gör det möjligt för Arbor att dra fördel av effektiva, kostnadseffektiva och skalbars processer som visat sig framgångsrika på andra marknader.arbor-networks-logo-tribute

”Vi har mycket goda erfarenheter av att samarbeta med WestconGroup i andra regioner. De har kunskap om kundernas utmaningar och förstår säkerhetsområdet och värdet som Arbor kan bidra med i form av beprövade och marknadsledande lösningar”, sa Jeremy Nichols, Arbor Networks Global Vice President of Channel Sales. ”Arbor har haft en stark närvaro på den europeiska tjänsteleverantörsmarknaden i mer än ett decennium. Genom att utöka vårt partnerskap med WestconGroup och dra nytta av inkubationsprogrammet, kan vi nå fortsatt tillväxt på den europeiska företagssäkerhetsmarknaden med lösningar inom nätverkssynlighet, DDoS-skydd och upptäckt av avancerade hot.”

”Arbor är redo att påskynda företagets tillväxt vid en tidpunkt då lösningsleverantörer och deras kunder behöver möjlighet att undersöka, identifiera och begränsa nätverksbaserade hot på global nivå”, sa WestconGroups Senior Vice President Central Region & EMEA Security Solutions Practice Willem JH de Haan. ”Med gemensamma investeringar från båda företagen ger inkubationsprogrammet dem den infrastruktur och support de behöver.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>