Årets Box Works 2017
Hem Nyheter Årets Box Works 2017

Årets Box Works 2017

Publicerat av: Redaktionen

Med en ökad integration av AI och maskininlärning fick vi under årets Box Works I San Francisco stifta bekantskap med helt nya Box lösningar.

Box har sedan företaget grundades 2005 arbetat med att ta fram lösningar för att säkert hantera, synkronisera och utbyta data mellan olika enheter och plattformar genom en djuplodad integration med olika molntjänster. Årets Box Works 2017 3Detta har omfattat allt från enklare lösningar för att säkerställa att senaste data alltid finns tillgänglig på alla våra enheter till mer avancerade delningslösningar där administratörer kan specificera exakt vem som får tillgång till vad samt vart och när denna access ska vara möjlig.

Under åren som gått har även flera tjänster integrerats, tjänster som Office 365 där användare kan komma åt och arbeta, dela och redigera arbeten i Microsofts programsvit utan att behöva lämna Box arbetsyta, en yta där vi som användare haft full insyn i vad som händer och när detta har hänt med en enkel integration med alla våra medarbetare och vänner.

Flera förbättringar
Till årets event så presenterades flera förbättringar och optimeringar i både den grundläggande plattformen och gränssnittet mot slutanvändaren. Till exempel så kan vi nu enkelt fästa de filer och dokument som vi ofta jobbar med i en sorts snabbåtkomst i vänster kolumn. Vi fick även se en flera nyheter som var direkt kopplade till automatisering av våra vardagliga arbetsuppgifter. Allt med tydliga och enkla flödesscheman som gör att alla inblandade i flödet kan se exakt var i processen en handling befinner sig.

En av de smartaste funktionerna i detta sammanhang är möjligheten och framför allt enkelheten att bjuda in en extern person att hjälpa till med delar av ett arbete. Låt oss säga att vi jobbar med en presentation inför en lansering av något slag och vi märker att teamet som jobbar med denna behöver extern hjälp med låt säga bildlayout. I detta läge så markerar vi de bilder i presentationen som vi behöver hjälp med, skriven en beskrivning och anger en mailadress till den som ska hjälpa oss. Härefter ordnar Box underliggande motor med alla rättigheter för att säkerställa att personen i fråga bara kan komma åt det som är tänkt, samtidigt som denna del lägga in i det naturliga flödet där alla händelser fortlöpande återrapporteras till alla.

– Our mission is to power how the world works together and every time we can simplify the normal flow or works process we have succeeded in this, berättar Aaron Levie, CEO och grundare till Box.

Nya lösningar för djupare förståelse
I dagsläget har Box dryga 76 000 kunder och företagets lösningar används av över 65 procent av företagen inom Fortune 500 där det primära användningsområdet är relaterat till molnhanteringshantering för att lagra, organisera och säkra sin viktigaste information. Men i takt med att mängden data inom Box dubbleras varje så skapas även enorma mängder med värdebaserat innehåll som inte kommer till sin fulla rätt.

För att lösa detta har Box valt att inleda ett djupare samarbete med IBM, Microsoft och Google och olika former av maskininlärningsbaserade tekniker. Lösningen har fått det övergripande namnet Box Skills vilket är ett ramverk för att tillämpa toppmoderna maskininlärningsverktyg såsom datorseende, videoindexering och attitydanalys för innehåll som förvaras i Box.

– Vi är mitt uppe i en revolution inom företagsprogramvara Årets Box Works 2017 4som drivs av artificiell intelligens och maskininlärning, och vi gör Box till världens mest intelligenta plattform för molninnehållshantering. Företagen behöver utvinna mer värde och information ur sitt innehåll för att fortsätta driva den digitala omvandlingen. Box Skills är ett unikt ramverk som gör det möjligt att digitalisera och automatisera nästan alla typer av affärsprocesser på Box, berättar Aaron.

Tre initiala skills
Box skills är ett som Aaron nämner ett ramverk för hur AI ska användas och implementeras och vi kommer med tiden att få se ett stort antal lösningar och funktioner. Från grunden så lanseras tre primära skills; Bild, Ljud och video vilka kommer att ge oss följande funktioner…

– Bild intelligens; med denna skill kommer vi att kunna utvinna mängder av information från våra bilder. Detta handlar om allt från individuella objekt, personer, miljöer en även text i bilder som kommer att kunna extraheras av en integrerad OCR lösning. I slutändan kommer detta medföra att vi kommer att kunna söka på bilder med exempelvis vårt företags namn någonstans samtidigt som vår CEO och kunden X befinner sig på bilden. Möjligheterna är i det närmaste obegränsade och vi kan även blanda olika taggar för optimala sökresultat. Denna lösning presenteras tillsammans med Google Cloud Platform.
– Audio intelligens; med denna skill så kan vi omvandla ljudfiler till sökbar text och taggar. Lösningen som presterades tillsammans med teknik från IBM Watson gör det även möjligt att direkt hitta vart i ljudfiler som vissa personer eller omgivande ljud som tutande bila eller djur finns. Vi kan även kombinera flera sökkriterier för att hitta exakt det vi söker.
– Video intelligens; den sista lösningen, som även är den delvis mest imponerande, fokuserar på Video och presenterades tillsammans med Microsoft Azure Cognitive. Denna skill analyserar allt filmmaterial och hittar allt från personer och miljöer till kännetecken från omgivningen, röster, ljud med mera. Allt utvinns sedan och blir till sökbara taggar vilka kan kombineras och matchas efter behov.

Box Skills kit och Graph
För att accelerera nyttan och spridningen av dessa skills så lanserade även Box ett SDK som låter utvecklare skapa och anpassa egna Skills vilket även omfattar en möjlighet att enkelt länka samman befintliga Skills och plocka de delar som vi främst behöver i helt nya lösningar. Tack vare att grunden vilar på Box plattform kommer vi även att kunna använda samma typer av rättigheter och löpande uppdateringar samt uppföljning av det vi arbetar med även när vi använder Skills.

Under BoxWorks demonstrerade företaget även sin Box Graph-teknik. Box Graph är ett intelligent nätverk av innehåll, relationer och aktiviteter som Box kommer att dra nytta av för att driva nya upplevelser och tjänster för både enskilda Box-användare och företag. Och på samma sätt som vi enkelt kan hitta exakt den information vi söker baserar på var vi är och vad vi jobbar med så kommer även det integrerade skyddet att i alla lägen se till av vi är säkra.

– Styrkan i molninnehållshantering är att du har en centraliserad och säker plats för allt ditt affärsinnehåll i molnet – inga datasilos, inga fragmenterade system, ingen skugg-IT. Box Skills och Box Graph representerar en verkligt praktisk tillämpning av information för företaget, vilket säkerställer att våra kunder kan utvinna otroligt värde från allt innehåll som de har i Box, säger Jeetu Patel, Chief Product Officer på Box.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>