Arrangören av Streaming Tech Sweden lanserar global linjär-kanal med innehåll från tidigare konferenser
Hem EVENT Arrangören av Streaming Tech Sweden lanserar nu global linjär-kanal med innehåll från tidigare konferenser

Arrangören av Streaming Tech Sweden lanserar nu global linjär-kanal med innehåll från tidigare konferenser

Publicerat av: Redaktionen

Eyevinn Technology, ledande och oberoende specialister på streaming-teknik, bjuder igen in till den årliga teknikkonferensen Streaming Tech Sweden i Stockholm.

I samband med att biljetterna till årets upplaga släpps lanserar de en global streaming-baserad linjär-kanal med alla Streaming Tech Talks från tidigare år.

Efter ett uppehåll på grund av pandemin med både 2020 och 2021 inställt är det snart dags för streaming-teknikbranschen att träffas i Stockholm för en heldag med utbildande och inspirerade presentationer. I samband med att biljettförsäljningen öppnar tillgängliggörs alla presentationer från tidigare år i en global streaming-baserad linjär TV-kanal. Kanalen finns tillgänglig i konferensens kostnadsfria globala streaming-tjänst Streaming Tech TV+. Bland innehållet finns exklusiva presentationer från Netflix, YouTube och Google med flera.

Några guldkorn är en av de första publika presentationerna av en ny videokomprimeringsstandard som Google och Alliance of Open Media lanserade, en modell för blockchain-baserad live-transkodering och hur Netflix använder processor-resurser som för tillfället inte används kan automatiskt fördelas om till att hjälpa till vid transkodering av deras innehåll.

Arrangören av Streaming Tech Sweden lanserar global linjär-kanal med innehåll från tidigare konferenser

Några av talarna på årets upplaga av Streaming Tech Sweden

Bland talarlistan i årets upplaga hittar vi det för branschen välkända namnet Will Law från företaget Akamai som i år kommer prata om utmaningarna med storskalig streaming i kombination med krav på användarintegritetsskydd.

I programmet hittar vi Adde Granberg från Sveriges Television som tillsammans med Johan Bolin från Agile Content berättar om hur distribuerad live-produktion på olika orter möjliggörs med hjälp av Internet och moln-teknologi.

En genomgående tråd i årets upplaga är hållbarhet och en av presentationerna handlar om vilka sätt det finns att mäta koldioxidavtryck i dagens streaming-tekniklandskap och vad som går att påverka med dagens teknologi.

Vi kommer också få lyssna till ett föredrag som handlar om hur 5G i praktiken kan förbättra kvaliteten i distributionen av video inom en och samma leverantör av mobilt bredband.

Utöver nätverkandet och de värdefulla diskussionerna i pauserna får deltagarna ta del av alla dessa lärorika och inspirerande föredrag i årets upplaga av Streaming Tech Sweden. För den som inte haft möjlighet att varit med tidigare eller bara vill återuppleva föredrag från föregående år finns den möjligheten idag i streaming-tjänsten Streaming Tech TV+. Biljetter till årets upplaga finns att köpa på konferensens webbsida.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00