Arrow ECS flyttar till nya lokaler och blir sambo
Hem Nyheter Arrow ECS flyttar till nya lokaler och blir sambo

Arrow ECS flyttar till nya lokaler och blir sambo

Publicerat av: Redaktionen

[KANALPARTNER] Arrow ECS flyttar till nya lokaler och flyttar ihop med övriga Arrow-bolag!

Arrow ECS flyttar till nya lokaler och blir sambo 1

Jes Kongsmark, VD ArrowECS

Från och med den 9 oktober kommer alla Arrow bolag tillsammans på Kronborgsgränd 7, i nya fräscha lokaler – Arrow ECS, Arrow Education, Arrow Components, Arrow Intelligent Systems och Arrow Value Recovery.

Varför flyttar ni ihop?
Arrow bolagen tillsammans har en unik kompetens för er som partner och leverantör. Vi har den bästa förutsättningen och produktportföljen för att hjälpa våra partrners i de möjligheter som vår slutkund är i eller står inför med tanke framtiden kring: Säkerhet, Datacenter, IoT och Cloud. Arrow Components har sensorer och komponenter, Arrow Intelligent Services har gateways och är en OEM-partner till bla Microsoft, DellEMC, Intel, HPE m fl och Value Recovery har återtag av IT-produkter.

Genom att flytta ihop kommer vi att kunna finna nya synergier och erbjuda en större kompetensbredd i vår dialog med partners/leverantörer i deras affärsdiskussion med slutkunder.

Kunder och partner, titta förbi i våra nya fräscha lokaler på samma gata men en bit närmare Kista Centrum. I övrigt är alla epost-adresser och telefonnummer de samma.

Jes Kongsmark, VD ArrowECS med team, hälsar er varmt välkomna.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>