Arrow Electronics – ett av världens mest eftertraktade företag

 

Ännu en gång har Arrow Electronics, Inc. hamnat på FORTUNE´s lista över de mest högaktade företagen i världen.

Det var för 17:e året på raden som företaget kom först under kategorin ”Wholesalers: Electronics and Office Equipment”, som presenterades den 17 Arrow Electronics - ett av världens mest eftertraktade företag 1februari. Rankningen är baserad på undersökningar och rekommendationer från kunniga inom branschen, olika företagsledare och även analytiker.

-Arrow Electronics känner sig hedrade att ännu en gång bli listad som ett av världens mest eftertraktade företag.

-Det är våra anställda som har gjort den här prestigefulla utmärkelsen möjlig. Vår hängivna personal och våra anställda runt om i hela världen hjälper till att föra innovationen framåt varje dag, säger Michael J. Long, CEO och Chairman på Arrow Electronics, Inc.

FORTUNE´s lista över de mest eftertraktade företagen i världen vill uppmärksamma de företag som har bäst anseende och förtroende när det gäller:

-Innovation inom företaget

-Hur företagets tillgångar används

-Företagets sociala ansvar

-Kvaliten på företagets förvaltning

-Företagets finansiella sundhet

-Långsiktiga investeringsplaner

-Företagets globala konkurrenskraft

-Kvalitén på produkter och service

Arrow Electronics, Incs är en amerikansk leverantör av elektroniska komponenter och datorlösningar åt industriella och kommersiella kunder. Vi har huvudkontoret i Centennia,l i Colorado i USA. Idag samarbetar vi med över 125 000 olika tillverkare och kommersiella kunder i ett globalt nätverk i 90 länder. Vi arbetar mot kunder på marknader som till exempel telekommunikation, informationsteknik och hemelektronik. Avslutar Michael J. Long, CEO och Chairman.