Arrow Electronics – ett av världens mest eftertraktade företag
Hem Nyheter Arrow Electronics – ett av världens mest eftertraktade företag

Arrow Electronics – ett av världens mest eftertraktade företag

Publicerat av: Redaktionen

 

Ännu en gång har Arrow Electronics, Inc. hamnat på FORTUNE´s lista över de mest högaktade företagen i världen.

Det var för 17:e året på raden som företaget kom först under kategorin ”Wholesalers: Electronics and Office Equipment”, som presenterades den 17 Arrow Electronics - ett av världens mest eftertraktade företag 2februari. Rankningen är baserad på undersökningar och rekommendationer från kunniga inom branschen, olika företagsledare och även analytiker.

-Arrow Electronics känner sig hedrade att ännu en gång bli listad som ett av världens mest eftertraktade företag.

-Det är våra anställda som har gjort den här prestigefulla utmärkelsen möjlig. Vår hängivna personal och våra anställda runt om i hela världen hjälper till att föra innovationen framåt varje dag, säger Michael J. Long, CEO och Chairman på Arrow Electronics, Inc.

FORTUNE´s lista över de mest eftertraktade företagen i världen vill uppmärksamma de företag som har bäst anseende och förtroende när det gäller:

-Innovation inom företaget

-Hur företagets tillgångar används

-Företagets sociala ansvar

-Kvaliten på företagets förvaltning

-Företagets finansiella sundhet

-Långsiktiga investeringsplaner

-Företagets globala konkurrenskraft

-Kvalitén på produkter och service

Arrow Electronics, Incs är en amerikansk leverantör av elektroniska komponenter och datorlösningar åt industriella och kommersiella kunder. Vi har huvudkontoret i Centennia,l i Colorado i USA. Idag samarbetar vi med över 125 000 olika tillverkare och kommersiella kunder i ett globalt nätverk i 90 länder. Vi arbetar mot kunder på marknader som till exempel telekommunikation, informationsteknik och hemelektronik. Avslutar Michael J. Long, CEO och Chairman.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>