Artificial Solutions lanserar LUIS ^ Teneo
Hem NyheterAI Artificial Solutions lanserar LUIS ^ Teneo

Artificial Solutions lanserar LUIS ^ Teneo

Publicerat av: Redaktionen

Artificial Solutions, den ledande teknikleverantören inom Conversational AI, lanserar idag LUIS ^ Teneo, en SaaS-baserad utvecklingssvit och driftsmiljö anpassad för organisationer som använder Microsoft LUIS.

Artificial Solutions lanserar LUIS ^ Teneo

Med LUIS ^ Teneo kan man bygga, skala och underhålla LUIS-baserad konversationell AI med mindre resurser till snabbare affärsnytta.

Organisationer kan snabba upp implementationer inom konversationell AI och skapa bättre kundupplevelser, öka intäkter och dra nytta av nya möjligheter. Teneo gör det möjligt för Microsoft Azures kunder att snabbare bygga virtuella agenter, chatbottar och röstbottar och samtidigt optimera resurser genom snabb utveckling av protyper, snabbare implementeringstider, ökad funktionalitet och med större skalbarhet.

“Microsoft är en ledare inom digital transformation med en av världens största molnplattformar. Artificial Solutions stöder Microsoft Azures kunder genom att göra dem mer produktiva inom konversationell AI. Kunderna efterfrågar snabb affärsnytta när de bygger och sedan utökar sin AI-strategi. Vi tillgodoser kundernas behov inom ett strategiskt område med hög tillväxt på marknaden”, säger Per Ottosson, VD på Artificial Solutions.

Teneo är Artificial Solutions utvecklingsplattform för konversationell AI, utformad för att göra det möjligt för företag att skapa konversationell AI på 36 språk och över flera kommunikationskanaler på ett smidigt och effektivt sätt. Förmågan att analysera och använda de enorma mängderna konversationsdata är helt integrerad i Teneo, vilket ger oöverträffade insikter och möjligheter till analys.

Microsoft Azures Cognitive Services är en omfattande familj av AI-tjänster och kognitiva APIer med vars hjälp man kan bygga intelligenta appar och som gör att möjligheterna med AI blir tillgängliga för alla utvecklare – utan att behöva expertis inom maskininlärning.

Utvecklare kan prova LUIS ^ Teneo gratis för att själva se hur lätt det är att snabbt bygga en prototyp och sedan skala dessa lösningar för stora volymer och över flera kanaler och språk.

Kombinationen av det bästa av två tekniker utnyttjar Teneos och MS LUIS starka sidor för att ge användare:

– En kraftfull och användarvänlig utvecklingsmiljö för att öka produktiviteten.

– En utvidgning av MS LUIS förmåga att uppfatta intentioner genom Artificial Solutions unika och lexikala modell.

– Kraftfulla inbäddade konversationsanalysverktyg för att göra det lättare för utvecklare att fortsätta förbättra sina projekts prestanda.

Utvecklare kan nu utveckla tidsbesparande konversationell AI med lågt underhållsbehov samt med de låga kostnader för inträde och skalbarhet som en SaaS-modell erbjuder. Artificial Solutions partnernätverk har redan upplevt en uppsnabbad utveckling och nya möjligheter med LUIS ^ Teneo.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>