Artificial Solutions och CGI ingår ny partnerskap
Hem NyheterAI Artificial Solutions och CGI ingår ny partnerskap

Artificial Solutions och CGI ingår ny partnerskap

Publicerat av: Redaktionen

Artificial Solutions, ingår partnerskap med CGI, ett av de största IT- och affärskonsultföretagen med 84 000 anställda.

CGI kommer att använda Artificial Solutions SaaS-plattform, Teneo, för att utveckla och distribuera konversationslösningar (Conversational AI, CAI) för offentliga och privata organisationer inom Europa.

Mykola Sochynskyi, Global Partner Manager på Artificial Solutions, säger:

”CGI skapar mycket intelligenta konversationsupplevelser för sina kunder, dels tack vare sin tekniska kompetens i Teneo, och dels via sin långa erfarenhet inom conversational AI. Deras mycket höga krav på att leverera säkra lösningar till sina kunder kommer att bidra till kommande funktionalitet i vår plattform.”

CGI är en ledande leverantör av tekniktjänster runt om i världen som levererar hållbara, skalbara och komplexa digitala lösningar inom 21 vertikala marknadsnischer och på 400 internationella marknader.

Adam Kobeissi, Vice President of Asset Finance för CGI i England säger:

Artificial Solutions och CGI ingår ny partnerskap”Med Artificial Solutions Teneo-lösning har CGI ett flexibelt och snabbt sätt att leverera Conversational AI-lösningar på, som innehåller de olika kanaler och backend-system som används och efterfrågas hos våra kunder. Vi kan på ett smart och enkelt sätt förbättra de automatiseringslösningar vi som systemintegratörer bygger. Med Teneos öppna och modulära arkitektur ger vi våra kunder tillgång till de bästa integrationerna över hela deras värdekedja.”

Per Ottosson, VD för Artificial Solutions, säger:

”Vi är mycket stolta över att CGI väljer Teneo för sina kunder. Vår teknik är bland den bästa i världen och vårt team har skapat en plattform som stödjer den långsiktiga tillväxten hos våra partners och deras respektive kunder.”

Teneo är en SaaS-plattform som gör det möjligt för team att skapa automatiserade text- eller röstsvar för att stödja och kommunicera med användare. Med 86 språk och ett varierat utbud av integrationer som gör det möjligt för användare av plattformen att arbeta med WhatsApp, Slack, Facebook Messenger, SMS, Telegram och en mängd befintliga CAI-plattformar är Teneo en ledande teknik i sektorn.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>