Untitled 4
Hem NyheterAI Artificial Solutions vinner order på LUIS^Teneo från globalt bolag

Artificial Solutions vinner order på LUIS^Teneo från globalt bolag

Publicerat av: Redaktionen

En av Artificial Solutions (SSME:ASAI) partner i USA väljer LUIS^Teneo för bolagets egen försäljningsprocess och leadsgenerering.

Partnern är en av Nordamerikas största systemintegratörer, med särskilt fokus på telekomoperatörer.

LUIS^Teneo kombinerar två marknadsledande tekniker för konversationsbaserad AI, Microsofts LUIS och Artificial Solutions Teneo, som driftas på Microsofts molnplattform Azure. ”Det är ett styrkebesked att LUIS^Teneo snabbt sprider sig på olika marknader”, säger Artificial Solutions VD Per Ottosson.

Untitled 4

Artificial Solutions VD Per Ottosson

Artificial Solutions intäkter kommer dels från en månatlig avgift (Software as Service), dels genom avräkning av hur mycket trafik (API-calls) som går genom lösningen.

Lösningen för partnern i fråga tog mindre än två veckor att få på plats och har integrerats mot Salesforce och kundens egna molnbaserade säljstödssystem.

”Projektet illustrerar många av fördelarna med LUIS^Teneo – enkelt att anpassa, lätt att integrera, driftsäkert och skalbart”, säger Per Ottosson.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>