Aruba först ut med SD-WAN-certifiering från ICSA Labs Secure
Hem Säkerhet Aruba är först ut med SD-WAN-certifiering från ICSA Labs Secure

Aruba är först ut med SD-WAN-certifiering från ICSA Labs Secure

Publicerat av: Redaktionen

Det är nu klart att Aruba EdgeConnect Enterprise blivit den första kompletta SD-WAN-plattform som uppfyller kraven för certifiering från ICSA Labs Secure, ett oberoende testinstitut som certifierar säkerhetsprodukter.

”En ICSA Labs Secure SD-WAN-certifiering bygger på rigorösa säkerhetstester och omfattande SD-WAN-funktionalitetstestning”, säger Jack Walsh, chef för säkerhetsavdelningen på ICSA Labs.

”De tester som ligger bakom en ICSA Labs Secure SD-WAN-certifiering motsvarar de som görs för en vanlig ICSA Labs brandväggscertifiering. Vi testar att alla Secure SD-WAN-komponenter uppfyller krav, att de kan motstå enklare överbelastningsattacker och att de har skydd mot kända hot och förmåga att korrekt tillämpa den konfigurerade säkerhetspolicyn.

En certifiering från ICA Labs Secure fungerar som garanti för att en produkt är säker och korrekt kan tillämpa principer för både WAN-specifika funktioner och andra säkerhetsfunktioner.

Aruba först ut med SD-WAN-certifiering från ICSA Labs Secure

Damon Ennis, teknikchef på Aruba.

Aruba är mycket stolta över att vara först på SD-WAN-marknaden med att uppnå ICSA Labs Secure SD-WAN-certifiering”, säger Damon Ennis, teknikchef på Aruba. ”Detta är en gedigen tredjepartsvalidering av EdgeConnect Enterprise. Lösningen är avancerad SD-WAN med säkerhetsfunktioner för skydd av nätverk, från kant till moln, inklusive WAN. Med den nya certifieringen kan våra kunder känna sig trygga att välja oss som partner på sin resa mot SASE.”

Med Aruba EdgeConnect Enterprise SD-WAN får hela nätverket tillgång till samma säkerhet och skydd. Oavsett om det handlar om lokala kontor, filialer, datacenter eller funktioner i molnet. EdgeConnect ersätter fysiska brandväggar, som är svårhanterliga och måste skötas lokalt, med en central lösning som levererar hög säkerhet till alla användare och enheter oavsett vilken plats de befinner sig på. EdgeConnect är en nästa generations brandvägg och erbjuder skydd- och åtgärdshantering vid försök till dataintrång eller överbelastningsattacker.

Aruba EdgeConnect SD-WAN kan också kombineras med tjänster som ClearPass och Aruba Central NetConductor för att komplettera en SASE-arkitektur med rollbaserad åtkomstkontroll och dynamisk segmentering. Detta skapar förutsättningar för att hantera de komplexa säkerhetsutmaningar som uppstår när fler enheter ansluts till nätverk och centrala system migreras till molnet. I dag är utgångspunkten alltid nolltillit (Zero Trust) och lösningen behöver därför kunna identifiera, autentisera och kontrollera nätverkets IoT-enheter, eftersom dessa inte kan hanteras via klienter eller program för VPN eller ZTNA (Zero Trust Network Access).

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00