Aruba introducerar ny switch för att möta behov från mobilitet, molnet och IoT
Hem NyheterMolntjänster Aruba introducerar ny switch för att möta behov från mobilitet, molnet och IoT

Aruba introducerar ny switch för att möta behov från mobilitet, molnet och IoT

Publicerat av: Redaktionen

Aruba, en del av Hewlett Packard Enterprise, presenterar nu sin nya Aruba 8400 Core Switch. Samtidigt introduceras också operativsystemet Aruba OS-CX.

De nya produkterna är avsedda för att klara dagens krav på mobilitet, molntjänster och the Internet of things (IoT). Aruba introducerar ny switch för att möta behov från mobilitet, molnet och IoT 2
Aruba 8400 Core Switch Series och Aruba OS-CX är avsedd att klara den kraftigt ökande mängden av datakällor som bland annat har att göra med den ökande betydelsen av IoT. Trots alla förändringar på nätverksområdet har switchar inte förändrats i särskilt stor utsträckning under de senaste decennierna. Samtidigt har trafiken ökar, liksom nätverkens komplexitet.
Arubas nya produkter gör det enklare att få information om vad som händer längst ut i nätverket såväl som i dess centrum. Bättre överblick, säkerhet och bättre möjligheter till felsökning ger fördelar för företagen.
ArubaOS-CX är hjärnan i nätverket och underlättar automatisering av komplicerade uppgifter för nätverket. Detta är några av fördelarna med det nya operativsystemet:
• Automatiserad överblick gör det möjligt att upptäcka problem tidigt. Arubas verktyg för nätverksanalys gör det möjligt för IT-proffs att övervaka nätverket, systemet, applikationer och säkerhetsrelaterade aktiviteter genom regelbaserad övervakning och automatisk sammanställning av nätverksaktiviteten. Det går att analysera trender, upptäcka problem och även att förutsäga och undvika dem innan de blir ett problem och kan påverka skalbarhet, säkerhet och prestanda.
• Mer information ger snabbare problemlösning. IT har tidigare ofta tvingats felsöka problem med switchar när felen redan inträffat. De har sedan lösts med traditionella verktyg som tar lång tid att använda och som dessutom är dyra. Aruba 8400 kan med hjälp av sin policybaserade integration med nätverksövervakning, och verktyg för prestanda och säkerhet snabbare lösa problemet.
• Lättanvända programmeringsmöjligheter. Aruba 8400 har inbyggda möjligheter för programmering. Detta gör det enklare att integrera med infrastruktur och applikationer, inklusive Aruba Mobile First Platform. Likaså kan denna möjlighet användas för nätverksövervakning, felsökning och avhjälpning av problem med prestanda och säkerhet.
Aruba 8400 har den prestanda, driftsäkerhet och skalbarhet som behövs i dagens nätverk. Designen är tänkt att underlätta uppgraderingar i samband med att bandbreddsbehoven ökar. ArubaOS-CX ger bättre inblick i nätverksinfrastrukturen, och likaså en bra överblick över hur nätverket fungerar. Det här kan göra det möjligt att förutsäga vad som kan gå snett och hitta lösningar innan avbrott eller andra problem uppstår.
Dessa fördelar kan dessutom utvecklas med nätverksmanageringen Aruba AirWave och policystyrningsverktyget ClearPass. Båda dessa kan enkelt integreras med Aruba 8400.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>