Aruba uppdaterar säkerhetslösning för trådlösa nätverk
Hem LEVERANTÖRARUBA Aruba uppdaterar säkerhetslösning för trådlösa nätverk

Aruba uppdaterar säkerhetslösning för trådlösa nätverk

Publicerat av: Redaktionen

Aruba, ett företag inom Hewlett Packard Enterprise , introducerar nu Aruba 360 Secure Fabric, en säkerhetslösning som kan upptäcka och sätta stopp för IT-attacker.

I lösningen ingår IntroSpect, som med hjälp av maskininlärning analyserar användares beteende och därigenom kan upptäcka farligt beteende på nätverket.Aruba uppdaterar säkerhetslösning för trådlösa nätverk 2

Aruba 360 Secure Fabric ger IT-avdelningen på såväl stora som små företag verktyg för att snabbt upptäcka hot. Lösningen består av flera delar som samverkar för att hitta och avvärja hoten:

• Aruba IntroSpect UEBA : En ny lösning som övervakar nätverket och upptäcker IT-attacker. Den fungerar på alla slags nätverk och använder maskininlärning för att upptäcka förändringar i beteende hos en användare eller enhet. Detta ändrade beteende kan indikera att en attack mot organisationen har inletts. Maskininlärningens algoritmer gör en bedömning som anges på en riskskala, vilket gör det enkelt för IT-avdelningen att se hur allvarlig attacken är, så att de vet hur snabbt de behöver ta tag i frågan.

• Aruba ClearPass: Detta är en beprövad lösning för accesskontroll för nätverk samt för policystyrning. ClearPass kan hantera profiler för alla slags enheter som kopplas in på nätverket, inklusive IoT-enheter och användarnas privata mobiler. När ClearPass ser avvikelser på nätverket som misstänks vara en attack kan den automatiskt reagera och till exempel blockera en applikation eller en användare. ClearPass är nu integrerad med Aruba IntroSpect och kan användas även med andra leverantörers nätverksutrustning.

• Aruba Secure Core: Alla Arubas accesspunkter, wireless controllers och switchar har inbyggda säkerhetsfunktioner.
Aruba introducerar helt nya produkten IntroSpect Standard, samtidigt som Aruba IntroSpect Advanced får fler funktioner. Aruba IntroSpect Standard är en instegsprodukt för de som vill använda maskininlärning för att upptäcka misstänkt beteende på nätverket, oavsett om det handlar om attacker utifrån eller datastölder internt. Den tar in information från en rad källor, såsom mobiler, molnet och IoT-enheter. Med hjälp av ClearPass kan den sätta hot i karantän, stoppa dem eller helt ta bort dem från nätverket.

Aruba IntroSpect Advanced har en större bredd av säkerhetsfunktioner än Standard. Den kan ta hjälp av fler datakällor för att upptäcka attacker, vilket gör att analysen också blir djupare och snabbare identifierar attackerna. Lösningen inkluderar mer än 100 maskininlärningsmodeller för att analysera nätverket.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00